reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

Kamejka może sytuacja się zmieni z jedzeniem. Najgorsze są sytuacje na które nie ma się wpływu :(

Iwona masz rację, trzeba być sobą i do nikogo się nie porównywać chociaż ja czasem sama to robię.

Jeżeli chodzi o żłobek to każdy ma inną sytuację życiową, u mnie myślę że żłobek był najlepszym wyborem.

Ja wczoraj zaprowadzilam małego na godzinę do żłobka i jako jedyne z dziecko z 2 grup bardzo płakał. Jak weszłam do pokoiku po niego to był czerwony jak cegła i zaplakany, mocno się do mnie przytulil i jeszcze zanosil się przez 20 minut. Dziewczyny ja płakałam razem z nim! Nie spodziewałam się tego zupełnie. Dzisiaj też tylko na godzinkę, ale już beze mnie. Wiem że będzie na pewno

Dzisiaj pierwszy dzień do pracy, pierwszy dzień od ponad roku kiedy mój mąż wrócił do sypialni. Mikołaj ostatnio nie śpi w nocy,nie wiem co się dzieje i mój mąż jest wściekły ze nie będzie mógł się wysypiac i ze musi rano wstawać. O mnie nie myśli bo to nie ważne że ja wstaje wcześniej.. w środku nocy poszedł do swojego pokoiku.

Do góry