reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Czesc dziewczyny. My bylismy wczoraj na imprezie, ale powiem wam szczerze ze poki co sie nie nadaje, wrocilismy kolo 1 a pozniej maly mi sie budzil co chwile I spalam moze z 2-3 h takze dopoki nie bedzie przesypial nocy ja nigdzie nie wychodze... :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tez bym chciala na basen z Ewa jechac ale jestem taka gruba, ze do stroju nie wejde a poza tym pokazac sie z taka waga...
Toteczka ja waze 79kg przy wzroscie 165cm wiec sobie wyobraz jak wygladam, w kostiumie mniej wiecej jak wieloryb owiniety streczem i jakos ciezko mi schudnac. Postanowilam sie nie przejmowac jak wygladam przynajmniej wczoraj, najwazniejsze zeby maly mial frajde. Przed ciaza wazylam ok 72-73kg. tyle diet co ja stosowalam...teraz tez mi jakos nie idzie..chyba juz zawsze taka bede bo u mnie slabo z silna wola ;)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Paula_dabro ja szykuję się na basen. Co robiliście na basenie? Wchodziłaś z nim na rączkach do basenu gdzie była ciepła woda? Czy do tych brodzików?

Dziewczyny, najważniejsze jest akceptowanie siebie. Ja jestem zdziwiona, jem dużo słodyczy a nie tyje. Może chodzi o karmienie piersią. Też dużo się starałam, żeby schudnąć i najbardziej schudłam biegając po 40 min 3x w tygodniu. Planuje wrócić do tego na wiosnę. Ćwiczyłam też z Chodakowską, ale trochę źle wpłynęło to na mój kręgosłup:(

Julka podziwiam! Ja narazie rezygnuję z wyjść :)

Agula, a dlaczego nacięłaś się na gerbera? Mi chyba najlepiej pasują, bo Nastce smakują najbardziej.
Mamba, ja marchew zapieram od razu, strasznie mnie to wkurza, że normalnie, po ludzku podczas prania nie schodzi.
Jadzimama- witaj!! :-)

Moja też miała takie nocki, że budziła się z płaczem. Ogólnie śpi ładnie. W nocy i na dworze lub po spacerze we wózku. W domu różnie, raczej ciężko.

Je ze smakiem nowe produkty.

Reszta później, bo kwęczy.

Aga moja córcia Maja piła Nutramigen, później przeszliśmy na bebilon pepti co okazało się czystą porażką (zero spania aa płaczu co nie miara) więc dalej w ruch poszedł Nutramigen ... było trochę lepiej ale jeszcze to nie to, coś ja tam swędziało itd więc myślałam że to może ja coś jadłam ze była taka niespokojna. Przestałam karmić piersią aaa ona dalej to samo.. Teraz jesteśmy na mleku Neocate iii to był strzał w 10 :)
Aaa u Ciebie jak to wygląda z karmieniem ?? Aaa tak wogóle jest na forum więcej dzieci z alergią na laktozę?

Witam nowe mamusie :)

U nas chyba pierwszy ząbek idzie. W ogóle zabawne bo ja byłam przekonana że to jakaś afta i nawet wysłałam męża do apteki po coś na afty :D a on ogląda i mówi że to ząb przecież i haha chyba miał rację:D bo ja myślałam że ząbek to będzie kreseczka a nie kropka. Poza tym pukałam łyżeczką i nie stuka. No jeszcze zobaczymy bo póki co jeszcze nie wyszedł, o ile to ząb :p

Moja mama była u nas wczoraj i sukces!! Mała płakała tylko na początku a potem już nie, nawet się śmiała i dala ponosić na rękach!! Moja mama zachwycona. Bo nie wiem czy pamiętacie jak mówiłam że Natalka się nikogo nie boi tylko mojej mamy :p

Hej.
Dziś byłyśmy na długim spacerku, nadrobiłyśmy to, że ostatnio wychodziłyśmy bardzo dawno. Słoneczko, świeży śnieg i lekki wietrzyk. Ale powiem Wam, że Sarcia się denerwowała w tej gondoli, może czas powoli przesiąść się do spacerówki.

Wczoraj też pierwszy raz spróbowała ziemniaka :) Miałam od rodziców ekologiczne, wymieszałam z mlekiem moim, w sumie to takie płynne dość było, ale zjadła bez problemów. Dziś dałam już z odrobiną wody i już mniej smakowało ;)

I teraz co? Przerwa 2 dni i coś nowego? Czy lepiej teraz nie dawać, bo w piątek szczepienie, wiem, że po się nie daje, a przed?
Wcale nie jest łatwe to rozszerzanie diety...

reklama
kamejka aa ślini się córcia ii pcha wszystko do buzi bo u nas przynajmniej tak było i jest jeden ząbek na dole iii lada dzień wyjdzie obok następny :)

Do góry