Toteczka83
Fanka BB :)
Jest 3:50 Ewa nie spi od 12:30 i sie nie zanosi, niech mnie ktos dobije...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No faktycznie zachowanie księdza bez komentarza.Czytam i nadrabiam ale między czasie napiszę co i jak[emoji4].
W tym tygodniu miałam wizytę księdza. W wielkim skrócie dostalam operę ze mam jeszcze nie ochrzczone dziecko, no i za imie, bo dlaczego nie wybralam imienia jakiegoś świętego. Bo co to za imie Pola?[emoji34]
Szkoda tu sie rozpisywać nad księdzem i tym co o nim myślę.
Moja mama jest po operacji. Wszystko sie udało i jest już oki.
Pola daje czadu. Czekamy na zęby. Narazie nic nie widać ale marudzi okropnie.
Co do diety jakoś nam to idzie. W niedziele dałam Poli trochę rosołu z makaronem ale wcinala.
Powoli próbujemy twarożku, kefiru itp..
Pola ladnie je i fajnie tez wazy bo teraz ok 9kg my juz na mleku 2
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
I o której zasnął A?Jest 3:50 Ewa nie spi od 12:30 i sie nie zanosi, niech mnie ktos dobije...
Wywar odlalam wcześniej a makaron pogniotlam widelcem i Pola zjadla nic jej nie byloNo faktycznie zachowanie księdza bez komentarza.
Kurczę ale Wy zasuwacie z tym rozszerzaniem diety.
Ale jak ona zjadła makaron [emoji50]czy lyknela?
Ja jeszcze nie daje małemu naszych zup. Za wcześnie poki co poznajemy smaki warzyw.
A wywar mięsny to sobie jeszcze poczeka.
Idę się jeszcze położyć może uda się drzekma zlapac
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Biedna[emoji21]Jest 3:50 Ewa nie spi od 12:30 i sie nie zanosi, niech mnie ktos dobije...