Trzymam kciuki &&&Witajcie
Ja za to dziś mam rozmowę z dziekanem na studiach zobaczymy co z tego będzie.
Moja mała też jakoś słabo się rusza, ale tak chyba musi być
U mnie ostatnio dwa dni takie byly poprostu maluszki maja takie dni .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki &&&Witajcie
hahahh no ja tez ogoa od którego miesiąca można używać??? jestem zielona w tym temacie. Najlepiej jak skarpetki kupuje-nigdy nie wiem jaki rozmiar na jaki wiek
Hej,nie potrzebnie Cie to irytuje..wiadomo ze beda sie powtarzac pytania wiesz ilme czasu trzeba aby wrocic do tematow ktore byly poruszane kilka miesiecy temu?Moze jak ktos sie mega nudzi w domu i ma na to czas to spoko...ale czasami mysle ze nie szkodzi wrocic do pewnych tematow zwlaszcza ze porod lipcowek tuz tuz...wiec niektore z nas moze ogarniac jakas panika czy nawal pytan...wiec nie denerwuj sieGdyby pojawiały się od różnych osób, nowych to by mnie nie dziwiło ale to mnie irytuje
Ja mam taki, kupowalam przy Michale ponad 2 lata temu i dziala do dzis, jestem zadowolona.Taki zamówiłam
Witajcie