reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Witam Wa, u nas kolejny upalny dzień się szykuje. Uwielbiam ciepło, ale nie teraz ...... Obudziłam się o 5 rano, bo mi słabo było, nie mogłam usnąć, jak usnęłam to na chwilę. Nie wiem skąd te słabości, muszę jutro lekarza zapytać. Może to ta anemia .....
Chcę już lipiec, bo zwariuję.
Ja mała czułam o 5 a teraz pewnie śpi. Też się stresuję jak jej nie czuję, taki nasz los.

cześć dziewczyny :) ja poki co ładnie śpię przez ostatnie noce i szybko zasypiam po podrozach do wc. pogoda jest dziś piękna :) mały tez się obudził wiec sobie jeszcze leżymy a on rozrabia :)

a od którego miesiąca można używać??? :) jestem zielona w tym temacie. Najlepiej jak skarpetki kupuje-nigdy nie wiem jaki rozmiar na jaki wiek :D
hahahh no ja tez ogo
Gdyby pojawiały się od różnych osób, nowych to by mnie nie dziwiło ale to mnie irytuje
Hej,nie potrzebnie Cie to irytuje..wiadomo ze beda sie powtarzac pytania wiesz ilme czasu trzeba aby wrocic do tematow ktore byly poruszane kilka miesiecy temu?Moze jak ktos sie mega nudzi w domu i ma na to czas to spoko...ale czasami mysle ze nie szkodzi wrocic do pewnych tematow zwlaszcza ze porod lipcowek tuz tuz...wiec niektore z nas moze ogarniac jakas panika czy nawal pytan...wiec nie denerwuj sie;)

czesc Dziewczyny:)no sliczna pogoda sie zapowiada na szczescieeee:) ja ogolnie spalam dobrze wiadomo troszke w nocy pobolewamnie kregoslup ale jest to do wytrzymania w koncu jestem w ciazy:) a czytalam ze zmniejszaja bol kregoslupa po prostu spacery...wiec i dzis ide na pewno:)

co do materacyka ja tez chyba stawiam na GRYKA-PIANKA-KOKOS:)

a co do kopania-hmmmm powiem Wam pytalam sie o to juz lekarza...i powiedzial, ze jak sie rusza to dobrze..jak sie wogole caly dzien nie rusza to wtedy mozna sie troche martwic i zglosic do lekarza. Czasami kopanie jest bolesne to tez wtedy trzeba zglosic bo to znaczy podobno , ze dziecku cos nie pasuje cos sie dzieje i trzeba to sprawdzic...ale jak sa to kopania normalne odczowalne..pozniej cisza cisza cisza..i znowu jakies kopniaki to dobrze bo dziecko w tym okresie fobi fikolki prostuje nozki raczki jednym slowem bawi sie w brzuszku:)

Wizytujacym oczywiscie zycze powodzenia-dawajcie znac na bierzaco:)

a co do ubranek:)to udalo mi sie wczoraj kupic w lidlu-tak sie ciesze bo powiem szczerze ze gatunkowo super takie mieciutkie:)kupilam 4 body wieksze i mniejsze getry skarpetki i zastanawiam sie nad tym termometrem za 55 zl ale nie wiem czy takie rzeczy powinno sie kupowac w lidlu czy lepiej w sklepie z takimi artykolami...wiadomo sa drozsze..bo ok 98zl-no nie wiemmmmmmmm wy co o tym myslicie?

TO MILEGO DZIONKA DZIEWCZYNY!!!!!!!

Taki zamówiłam ;)
Ja mam taki, kupowalam przy Michale ponad 2 lata temu i dziala do dzis, jestem zadowolona.
Dziewczyny nie martwcie sie ruchami, ja tez mam tak, ze raz czuje czesto a raz bardzo rzadko i u mnie wcale dzidzia nie rusza sie w stalych porach.
To wiadome, ze bedziemy sie martwic az do porodu, ale bez przesady.

Fazerka gdzie ta tabela? Ja jestem?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie :)

Ja za to dziś mam rozmowę z dziekanem na studiach :( zobaczymy co z tego będzie.

Moja mała też jakoś słabo się rusza, ale tak chyba musi być :)

Powodzenia!! :)

Fazerkamm, moje dane masz :)

Mój mały rusza się zazwyczaj o stałych porach, ale nie zawsze do tego z różnym nasileniem. Czasem po prostu jakoś kopie a czasem się wierci. To wiercenie się jest czasem strasznie dziwnym uczuciem.

Po 3 tygodniach pracujących sobót będę mieć w końcu wolny weekend!! :rofl: Będę kombinować z mebelkami dla dziecka!

Miłego dnia!!

Cześć Wam,

Powodzenia dla wizytujących, trzymam kciuki :*

Ja jeszcze nie mam pojęcia jaki materac. Mam mieszane uczucia po tym co czytałam...zupełnie nie wiem.

Moj Malutki dzisiaj słabo sie rusza, wczoraj sie wiercił widac było jak sie przemieszcza a dzisiaj jakies lekkie pukniecia. Chyba ma lenia tak jak Mama ;)

We wtorek mam to 3 usg i juz sie stresuje czy wszystko ok... Jutro jade robić badania miedzy innymi 2 na toxo i sie zastanawiam czy sie nie zarazilam przypadkiem w ciazy. Mam nadzieje ze nie...stres przed badaniem ogromny czy z Małym wszystko dobrze :(

Miłego i pięknego dnia a pozniej weekendu dziewczyny :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Witajcie;-)
u mnie też od rana pięknie świeci słoneczko,zjem śniadanko i coś może posprzątam;-)

moja mała,cały dzień jest raczej spokojna,od czasu do czasu coś szturchnie tylko,za to wieczorem istne szaleństwo, na razie taki ma rytm ;-)
nie martwcie się mamusie,widocznie wasze dzieciaczki nie chcą was za bardzo obijać;-)

ja to mam takie spanie,dziś już sobie na 9 ustawiłam budzik bo tak jak M jest w pracy to ledwo się o 11 obudzę,ale ja odkąd pamiętam uwielbiam spać-zastanawiam się jak ja wstawałam do szkoły i na studia;-)

Do góry