Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Ja mam taki i jest ok
Link do: Termometr bezdotykowy Microlife NC100
Link do: Termometr bezdotykowy Microlife NC100
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam!
Znów mnie mało kopie!! Mówię Wam, siwa będę do porodu!!! :/ W ogóle wysoko mi chyba siedzi, bo mi na żołądku ciężko :/
Miłego dnia!
slluchajcie a jak u Was wyglada zainteresowanie rodziny Wasza ciaza...np rodzenstwo Waszych mezow lub tesciowe jak do tego podchodza..interesuja sie pomagaja?
Mój tata wymyślił to samo, tyle że ja jestem sama, więc na początek się do nich przeniosę, ale jak najszybciej będę chciała wrócić do siebieWitajcie;-)
noooo...mój tata wymyslił że na początku po porodzie się przeprowadzę do rodziców, żeby oni mogli mi jak najwięcej pomóc,- takie mnie nerwy biorą jak to słyszę,oczywiście w żaden sposób staram się tego nie komentować bo a nóż będę potrzebować takiej pomocy,ale póki co to nigdzie nie mam zamiaru się przeprowadzać i mam nadzieję że sobie poradzimy z mężem,a oni mogą zawsze przyjechac,nie mieszkamy daleko;-)
dorris jaką masz hemoglobinę? Ja własnie odebrałam wynik. W tym labku automatycznie komputer podświetla wynik nie w normie i przy tym mam akurat wykrzyknikMi tez strasznie ciężko się oddycha, właśnie wróciłam ze sklepu osiedlowego, myślałam że zemdleję przy kasie tak mi słabo było. Muszę jutro się zebrać i iśc na badania krwi, bo moja hemoglobina coraz słabsza. Na spacer z Małą nie pójdę, bo boję się że zemdleję gdzieś po drodze a jest taka piękna pogoda.
Ja mam elektroniczny ale kupiłam w aptece, ten z Lidla był kiepski i zwróciłam go w ramach reklamacji. Teraz mam firmy Microlife i jest super.