reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
no widocznie cos cisnienie spadlo..a moze tez i nasze skarby na cos nam uciskaja i dlatego..Ja dlatego dzis nie nadwyrezam sie,odpoczywam sobie pije duzo wody...A co do termometra-hmm no przerozne sa opinie niektorzy wola takie tradycyjne...niektorzy takie bezdotykowe...hmm sama nie wiem- zobacze jeszcze jaki kupie na razie skupiam sie na ubrankach wozku materacu..mebelkach...

Mi znowu się chce non stop spać. nie wychodziłabym z łóżka... widziałam ta reklamę z lidla ale jak sobie pomyślałam o tej ilości kobiet to mi się odechciało jechać :D dziś mi powinno sporo rzeczy przyjść poczta. póki co to laktator i lampka przyszła. ale najbardziej nie mogę doczekać się wozka ❤

Witam!

Znów mnie mało kopie!! Mówię Wam, siwa będę do porodu!!! :/ W ogóle wysoko mi chyba siedzi, bo mi na żołądku ciężko :/

Fazerkam
, oni sami chcieli, u mnie trochę starsi więc mam nadzieję, że będą zainteresowani. Przy okazji ma być wolne w szkole i przedszkolu i Mc Donalds także sama rozumiesz ;) Jak nawet nie dla szczytnej idei, to dla tych po drodze - warto w mniemaniu dziecka :D ;)
Kamejka, w każdym pomieszczeniu coś, bynajmniej na dole, bo góra czeka na kredyt, bo tam sporo roboty. Chłopców przenosimy znów do jednego pokoju, w mniejszym, do tej pory Nikodemowym, robimy pokój dla Maleństwa, chcemy stół składany do kuchni, żeby latem dzieciaki tylko wpadły na obiad(jeśli nie w ogródku) i wypadły bez ściągania butów (mieszkamy w domu, kuchnię mamy na dole), no i trzeba wszystkie pomieszczenia pomalować. Ja podaję termin wyliczony na podstawie ostatniego okresu, taki jak mam w karcie wpisany :) Powodzenia w szkole rodzenia!!
Agula - 24 lipiec, z usg 20.
Kkasiulka, u mnie też lipa z rzeczami. Znaczy ubranka to mam i w sumie tylko tyle. No i wózek. Trzeba zacząć kompletować. Zdrowia dla Milenki!
Nieufna, też nie mam w czym chodzić!! Jeszcze przespałam tego Lidla przez to wolne, nie ogarnęłam, że dziś czwartek... :/
Doris, akurat stres związany ze zmniejszoną ruchliwością dziecka rozumiem doskonale... Buziak!
Iwonaimaja - tulę! Dlatego też zrobię to 3 usg. Ze względu na chłopców też, ale jak wcześniej myślałam o tym 3 usg to właśnie Twoje wcześniejsze wpisy dotyczące tego usg cały czas miałam przed oczami. Dziękuję.
Aga, no właśnie zapomniałam o tym czwartku w Lidlu. Też się zastanawiałam nad tym termometrem, ale ponoć tego typu są nie za fajne, gdzieś na odpowiednim wątku było o tym...
Agnesdem, mój nie ma rodzeństwa. Rodziców już też nie.

Miłego dnia!

Witam!

Znów mnie mało kopie!! Mówię Wam, siwa będę do porodu!!! :/ W ogóle wysoko mi chyba siedzi, bo mi na żołądku ciężko :/
Miłego dnia!

Ja też będę siwa z tego powodu choć dziś kopie sporo, ale z kolei ja dziś kiepsko się czuję tak mi słabo.

Witajcie;-)
slluchajcie a jak u Was wyglada zainteresowanie rodziny Wasza ciaza...np rodzenstwo Waszych mezow lub tesciowe jak do tego podchodza..interesuja sie pomagaja?

noooo...mój tata wymyslił że na początku po porodzie się przeprowadzę do rodziców, żeby oni mogli mi jak najwięcej pomóc,- takie mnie nerwy biorą jak to słyszę,oczywiście w żaden sposób staram się tego nie komentować bo a nóż będę potrzebować takiej pomocy,ale póki co to nigdzie nie mam zamiaru się przeprowadzać i mam nadzieję że sobie poradzimy z mężem,a oni mogą zawsze przyjechac,nie mieszkamy daleko;-)

jejku juz az tyle rzeczy macieeeee? nie no to ja tez zaraz siwa sie zrobie;)

ja mam tylko pare doslownie bodziaszkow ,laktator, kamerke-nianie:, recznik z kapturkiem, grzebyk z naturalnego wlosia, 2 pary skarpetek pieluszki tetrowe 2 paki po 25 sztuk:)koniec wozek zamowiony

Witajcie;-)

noooo...mój tata wymyslił że na początku po porodzie się przeprowadzę do rodziców, żeby oni mogli mi jak najwięcej pomóc,- takie mnie nerwy biorą jak to słyszę,oczywiście w żaden sposób staram się tego nie komentować bo a nóż będę potrzebować takiej pomocy,ale póki co to nigdzie nie mam zamiaru się przeprowadzać i mam nadzieję że sobie poradzimy z mężem,a oni mogą zawsze przyjechac,nie mieszkamy daleko;-)
Mój tata wymyślił to samo, tyle że ja jestem sama, więc na początek się do nich przeniosę, ale jak najszybciej będę chciała wrócić do siebie :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Mi tez strasznie ciężko się oddycha, właśnie wróciłam ze sklepu osiedlowego, myślałam że zemdleję przy kasie tak mi słabo było. Muszę jutro się zebrać i iśc na badania krwi, bo moja hemoglobina coraz słabsza. Na spacer z Małą nie pójdę, bo boję się że zemdleję gdzieś po drodze a jest taka piękna pogoda.

Ja mam elektroniczny ale kupiłam w aptece, ten z Lidla był kiepski i zwróciłam go w ramach reklamacji. Teraz mam firmy Microlife i jest super.
dorris jaką masz hemoglobinę? Ja własnie odebrałam wynik. W tym labku automatycznie komputer podświetla wynik nie w normie i przy tym mam akurat wykrzyknik

reklama
Propo remontów:) U mnei za tydzień dopiero się zaczyna. TYlko,że na ogromną skalę. Na podwórku będzie szum koparki, betoniarki, robotników etc. Dobudowujemy do domu dość spory metraż. Jeszcze raz taki jak mamy. Nie chcielismy robić góry bo obydwoje z mężem lubujemy się w parterówkach no i zaczyna się:) Nie wyobrażam sobie nie nadzorować robotników- taki mam charakter ale mam nadzieję, że co najgłośniejsze skończą zanim maluszek się urodzi

Do góry