Zielona_stokrotka fajnie Cię tu znowu widzieć, wpadaj częściej i pisz co słychać!
Dziekuje
Bede zagladac - choc tylko od czasu od czasu, obiecuje
Zielona - swoją pierwszą wyprawkę dla córci, prawie 8 lat temu, robiłam właśnie we Wrocławiu, głównie w Askocie. W tym roku też już tam byłam, warto się tam wybrać. Zastanawiałam się co u Ciebie słychać :-) Miłego pobytu w Polsce!!! Cieszę się, że między Wami lepiej :-)
Dziękuję za gratki dla siostry, przekażę :-)
Co do ZZO, to ja też miałam przy pierwszym porodzie i jeśli teraz uda mi się rodzić naturalnie, to od progu będę wołać znieczulenie!!! To bardziej niż pewne ;-)
Kkasiulko, dziekuje
Polska jest cudowna, zwlaszcza, jesli sie za nia teskni..!
Kolorowa, barwna, pelna zycia i w ogole... No, super
Milo, ze sie zastanawialas, co u nas slychac. Musialam przestac pisac, bo w pewnym momencie uswiadomilam sobie, ze z kazda duperela zwracam sie z pytaniem do sieci, traktujac to chyba odrobine, jako ucieczke od rzeczywistosci... I uswiadomilam sobie, ze nie tedy droga - ze jesli mam cos zrobic, podjac wazne decyzje, naprawic - badz zakonczyc zwiazek - to musze zajac sie tym w 100%, nie poswiecajac wiecej czasu na siec. Na codzien towarzyszy mi mail i, od czasu do czasu, FB - i tak jest chyba najlepiej
Weszlam na BB w zasadzie po to, zeby napisac o targach w Askocie, a przy okazji sie troszke przypomniec - a teraz jeszcze doszly pytania o wyprawke, bo mam wiecej watpliwosci, niz przypuszczalam. W sumie tylko tyle.
Co do Askotu, bylismy wczesniej na Sztabowej i tam bylo spokojnie, ale na Zakrzowskiej byly takie dzikie tlumy, ze wyszlam tylko z dwiema rzeczami - reszte zakupow zrobilam w Bajce na Dlugosza. Mieszkalas we Wroclawiu ?
Pozdrawiam serdecznie.
Maryńka nie ma dnia żebym o Was nie myślała! Buziaki dla twojego skarbu!!
Gwiazda kciuki są!
Marrgerita będzie ok... Glukometry mają granice błędu... Ważne co z żyły wyjdzie...
Powodzenia na wizytach!!!
Naprawde maja ? Nie wiedzialam...
Zielona_stkr. ja na adamexa postawiłam i dzisiaj pojechaliśmy do sklepu i poprosiłam babkę żeby mi pokazała z tego adamexa właśnie modele pajero,aspena,barletta,barletta reinbow,a do tego do porównania jeszcze wózek tutek i x-lender ;-)
Polecam tak sobie porównać jeśli się wahacie;-)
Aaaa i nie zwlekajcie za długo bo na niektóre modele czy kolory czeka się nawet do 8 tygodni,a to prawie 2 miesiące!;-)
Co do Adamexa, slyszalam po prostu, ze bywa awaryjny ( w dwoch hurtowniach )... Ale z kolei w Smyku babki niesamowicie zachwalaly. Jesli chodzi o design i wykonanie, uwazam, ze sa piekne