reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Agula, super, wyjazd na pewno dobrze Wam zrobi, trasę przemęczysz a potem morze! My jedziemy w sobotę na majówkę w góry. Mamy znacznie bliżej niż Ty nad morze i najbardziej się boję postojów na siku:p jedziemy ze znajomymi jeszcze, ale myślę, że zrozumieją ;) też nie mogę się doczekać, zmienić otoczenie na parę dni i w sumie to nasze jedyne wakacje w tym roku. Bo potem w ciąży już nie pojedziemy, a z maleństwem.tym bardziej ;)

reklama
Agula i Lizzy_ - mam nadzieje, ze wam pogoda dopisze w wyjazdy i sobie odpoczniecie :)
paula_dabro - polepszenia humorku i miłego dnia mimo wszystko życzę! :)

Dzis próbuje sobie przypomniec co takiego niezwykłego robiłam wczoraj, że dziś praktycznie nic mnie w boczku nie kłuje.. :confused2: Może to długi spacer wczoraj mi pomogł.

W końcu też zmusiłam męża by przejrzał listę zakupów ze mną i mamy plan. Głownie zostały nam do kupienia dostawka do łóżka, wózek, wanienka, jakas komoda do pokoiku dla dziecka a reszte drobiazgów pewnie dostaniemy (pieluchy, butelki, kosmetyki) z darmowych paczek jakie rózne sklepy rozdają ciężarnym albo zrobimy listę dla rodziny, która z całą pewnością coś dziecku będzie chciała podarować :)

Dziewczyny, czy wy też czasem gadacie bez sensu, tzn mylicie słowa, np zamiast "ręka" to "noga"? Odkląd w ciąży jesem to czasem mówię straszne bzdury i nawet sobie sprawy z tego nie zdaję. Jakoś koszmarnie rozkojarzona jestem.. :rofl:

Dobry wieczór :)

Lizzy, Iwonaimaja, Fazerkam
, dziękuję! Dziś od rana masakra z tym zatkanym nosem, noc też do bani, teraz się trochę odetkał. Czytałam też, żeby wąchać chrzan :D To wącham :)
Iwona35, i jak tam?? :)
Megami, dobrze, że już jesteś po szpitalu, oby nie wróciło! Usg różnie, zależy od potrzeby, na początku często miałam, bo sprawdzał czy wszystko w porządku, teraz rzadziej. Ostatnie miałam połówkowe 11 marca, teraz wizyta w piątek i mam nadzieję, że mi zrobi!!!
Alinko, współczuję! Trzymaj się i wytrwałości oraz zdrowia dla Was!!
Aga, super!! Ja się zapnę jeszcze w płaszczyki, w sumie to już chyba w jeden, ale w kurteczkę czy skórę to już nie :) Ile masz na plusie?

Co do siary, to bez znaczenia. Ja tez raz mam, raz nie. Nie ma teraz, będzie potem, mam nadzieję.

Pa!
U mnie już z 16 na plusie. Do 20 pewnie dobiję. Najwięcej w tej ciąży przytyłam. W poprzednich 12 i 15 kg ale teraz startowałam z 5 kg wiecej a teraz czeka ma mnie pączek do kawki. Pozdrawiam.

Witam!

Fazerkam, jak ja już też chciałabym ustawiać w pokoiku... Super! Ustawiaj, ustawiaj :)
Agula, miłego odpoczynku!!
Flammie, ja w ciąży czy bez to tak mam :)
Aga, ja mam 12 na plusie, już przed ciążą miałam ze 3 więcej niż powinnam :/ Smacznego :)

Idę dziś do lekarza z tym przeziębieniem, oby to nie było nic takiego, ale może powie co jeszcze mogę na to brać :/

Miłego dnia!

sylwia_d, czyli nie tylko ja tak mam. Mam nadzieję, że nam to minie później.. albo i nie jak Lila mówisz, że i bez ciąży tak masz :) Przynajmniej postronne osoby mogą się przez nas uśmiechnąć czasem :p

Mnie waga szokuje od tygodnia - jakoś w środę mi się na wadze objawiła diabelska liczba 66.6 a dziś po pół tygodnia niecały kilogram więcej!! O rany, a tu jeszcze 3 miesiące :) Mam nadzieję, że do szczęśliwej potrójnej 77.7 nie dobiję, ale kto wie (jestem niska, więc na prawdę toczyłam bym się z górki) :)

Flammie, ja może nie mylę słów, als jestem jakby rozkojarzona. Dawniej byłam mega zorganizowana, zawsze o wszystkim pamiętałam, a teraz co chwilę zapominam o czymś...
Lila, oby to nie było nic groźnego, a lekarka zapisała coś, co pomoże :)

reklama
Do góry