reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny zaskocze was!
23.03 skończyło mi się pierwsze zwolnienie lekarskie za które mi miał zapłacic zus a właściwie za 15 dni tego zwolnienią i dostałam dziś kasę!! w miedzy czasie były święta wiec jestem w cholernym szoku i to pozytywnym. zus i tak szybko to policzyli? niepodobne..

reklama
A mnie dziewczyny chyba chorobsko bierze! W Święta moja mama była chora i każdy teraz po kolei choruje...mojego M też wzielo., muszę go od siebie odizolowac ale i tak w powietrzu wirus jest.
Siostra moja też zachorowała a jest w 16 tyg ciąży i lekarz przepisał jej od razu antybiotyk mimo że nie ma gorączki tylko straszny katar jest osłabiona i glowa ja boli. Mam nadzieję że ja się jednak nie rozłoże...

Ja miałam botki "wkładaki", a teraz na baleriny od razu się prznoszę ;) butów sznurowanych od jesieni nie ubierałm ;)

TAK paskudnej pogody to już dawno nie było, ale na jutro zapowiadają piękną pogodę wiec na nią liczę:)
Byłam u endo, wyniki mam ok i to mnie cieszy:) następna wizyta za 6tyg to będzie 32 tydzień :errr::szok::szok:, ale ten czas leci...
Już 3 trymestr tylko przed nami i maluszki będą z nami:biggrin2::wink::yes:

Iwona35 heheh co za sen :D js ostatnio tez mam strasznie schizowe sny :/ :/ podobno normalne w ciazy.

Needi oby to nie byla prawda bo ja tez licze na 500+ i to jak Juniorek sie urodzi to lapie sie w prog dochodowy i bede się starać na dwojke dzieci...
Edit: doczytałam ze to pryma aprilis... ufff :)

Lizzy jaka polozna :O
Chyba minela się z powolaniem...

reklama
Iwona35 heheh co za sen :D js ostatnio tez mam strasznie schizowe sny :/ :/ podobno normalne w ciazy.

Needi oby to nie byla prawda bo ja tez licze na 500+ i to jak Juniorek sie urodzi to lapie sie w prog dochodowy i bede się starać na dwojke dzieci...
Edit: doczytałam ze to pryma aprilis... ufff :)

Lizzy jaka polozna :O
Chyba minela się z powolaniem...
a jak liczy się na dwójkę?
tzn na to pierwsze żeby też dostać jakie są kryteria?

Do góry