reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witam z rana
lexie odpoczywaj

gwiazda ja bym się jeszcze wstrzymała jeszcze dużo czasu do porodu i pewnie nie jedna okazja się trafi

reklama
madziolina czytałam ze jest jedynym z lekkich udało mi się znaleźć po 3 miesiącach użytkowania za 300 zł z wszystkim od a do z .Koła właśnie nie wiem .Ale w sunie myślę że pojechać zobaczyć mogę a kupić nie musze .

Przejedz się kawałek jak masz możliwość pokonaj kilka krawężników. Jak nie masz kogo to niech ktoś naciska lekko na wózek jakby ktoś tam siedział i też popróbuj powjeżdżać na krawężniki. Dodatkowo jak masz możliwości daj zakupy na dół i i górę i zrób konkretne obciążenie. Wtedy zdecydujesz najlepiej jak się prowadzi. Jak kupiłam przy Danielu ARTE 3X3 no cóż fajnie jak nie miałam Daniela i zakupów niestety się nie sprawdził. A dodatkowo jak teraz wyprowadziliśmy się na wieś to odpada całkowicie nie widzę go na tych wertepach :(

Co do kół też polecam skrętne :)

A tak w ogóle to witam z rana :) Ale mam humorek dziś zobaczę moja dziecinkę!! Ale się cieszę leć czasie leć szybciej :)

Nieufna :) hehe mój uwierzył od razu ale powiem ci strasznie się przejmuje chyba bardziej niż przy pierwszym :) Dla nich to jeszcze takie nierzeczywiste ale jak maleństwo zacznie się ruszać jak przytulisz się do męża i po chwili odskoczycie od siebie ze zdziwieniem bo ktoś zaprotestuje kopniakiem :) Piękny moment dla obojga rodziców.
Udanej rocznicy :)

Malinowa hehe uśmiałam się mąż zasłania Ci cały świat :) i nawet powietrze zabiera :) Piękna Miłość :*

lexi :) uważaj na siebie kiedy wyniki? Będzie dobrze

Czesc Dziewczyny :)

Wpadlam na chwile, nie dam rady wszystkiego doczytac.. Mam nadzieje, ze u wszystkich ok :)

Lexie, odpoczywaj :)

Tak czytam o "trzymiesiecznych" probach, kwiatkach i innych takich... Ciekawe, czy wiecie, jak Wam dobrze ! :D

Witam się

Jolcia biedactwo jesteś dzielne. My Ci tu o żarciu a Ty biedna musisz się jedną malutką kanapką zadowolić. Serio po ciąży wszystkie zabieramy Ciebie na żarełko :-D.

Malinko cieszę się, że wszyscy dobrze to przyjęli. Ja bałam się tej rozmowy strasznie, a jak się okazało potem nie było tak źle.

Needi
- Zielonka stokrotka musiała się dużo dłużej starać o dzidzię niż większość z nas. Ale najważniejsze, że bąbelek już jest i siedzi sobie w brzuszku.

Lexie odpoczywaj, trzymamy mocno kciuki za wyniki.

Moja starsza córcia ciut podziębiona, zostały obie u babci, niech się wyleczy porządnie , przedszkole zaczeka.

Miłego dnia wszystkim

reklama
Ja w ogole nie uzywalam tego stelaza do wozka, nosidelko-fotelik tylko do auta mi sluzyl. Moj mlody 48 cm to tonal w tym nosidle, wysiadalam z auta i zaraz rozkladalam wozek i gondole. Dziecko wyprostowane, jakos tak bezpieczniejsze mi sie wydawalo.

Iwona on ma tylko tu gabinet w ogole go nie spotykam, lata miedzy gabinetem przychodnia a domem, nie wiem czy by mnie rozpoznal, ma taki przemial :laugh2: czy on ma czas na twarz zwrocic uwage :happy2:

Do góry