reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

@agnesdem, CO ZA MAZ!!! jakie mile
@papaegena no walsnie na mleku wszylo mega geste jak serek, borowki mialam mrozone. wiecej nie bede probowac, bo dziwadlo wyszlo i juz.

mnie ciagle suszy, pije, bardzo duzo pije a glownie wode mineralna. nawet w nocy sie budze bo mi sie pic chce,

reklama
u mnie właśnie się robi spaghetti z tuńczykiem

przed chwilą miałam akcje przed blokiem straż policja karetka i helikopter centralnie przed oknami mi lądował a teraz pies zaczął szczekać patrze przez okno a tutaj na dźwigu faceci i dalej nie wiem o co chodzi

Sarka jak boisz się długiej podróży to podzielcie ją sobie na dwie części z noclegiem w połowie drogi☺

Maryńka, mnie też ostatnio przez dwa dni brzuch pobolewał, ale teraz już ok. Zdrowia dla męża!
MamaWiki, no to nie za ciekawie masz. Mam nadzieję, że ja tego tak nie odczuję, blee :(
Iwonaimaja - musiało się coś poważnego stać...

Grejpfruta nie lubię :/ Słodycze? Ok, ale nie żebym teraz tak bardzo ich potrzebowała, coś do kawy może być. Za to jogurty mniam i fast foody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A normalnie jogurtów nie lubię za bardzo :/

@maryńka, @Lila mnie od czasu do czasu pobolewa brzuch tak przez dwa dni, nawet dość mocno, a potem ewidentnie mi przybywa w obwodzie. Więc teraz wiem, że jak boli, to za jakiś czas kolejne ubrania pójdą na dno szafy...

reklama
Do góry