reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Jej dziewczyny mnie normalnie cały tydzień mdli...mam dość! a momentami jem na siłę. Jakby nie ja:no:.
Mam pytanie do dziewczyn, które mają starsze dzieci kiedy mówicie o pojawiającym się rodzeństwie?

No niestety...zrobię za parę dni i zobaczę jak reaguje..obawiam się ze na tym się nie skończy tylko wejdę nq 150

Heeej witam nowe dziewczyny :)

Przepraszam baaardzo baaardzo, że nie opisuje, ale podróż była straaaszna dla mnie i do dziś "choruje" :(

Needi mieszkam w okolicy kamiennej góry a Ty??

Malinowa gdzie konkretnie bylas nad morzem? Ja jestem w Pucku, ale jeszcze wody nie widziałam haha ;) nie no deszczu było dużo :p

Ja też ide w piątek do lekarza..

Miłego wieczoru :)

witajcie ;-) ja też dziś chciałam ość ma badania ale pójdę dopiero w środę. wtedy będzie 4 dni od poprzedniej bety. mam nadzieje ze wszystko będzie ok ;-)

reklama
Do góry