madziolina_p
Fanka BB :)
Tak w badaniach histopat wyszlo po usunieciu plodu. Jak ma byc dobrze to bedzie dlatego jutro na bete ide i po 48 godzinach a na usg fdzies w 7 tyg. A w przyszly pon do pracy wracam. Popracuje do ok 12 tyg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie to samo, jedynie ciagle muszę coś mieć przy sobie jak jak mnie mdli to musze coś zjeść...i nie rozstaje się z cukierkami toffino, w pierszej ciąży mąż za nimi biegał bo nie mogło mi braknąć i paluszkami słonymiDziewczyny a jak z waszym apetytem? Ja wszystko musze w siebie wmuszac, zachcianki zdecydowanie nie sa mi znane [emoji14]
Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
ja nie umiem sobie poradzić z sennościąwitajcie dziewczyny. tez jesteście takie senne? pi prostu nie mogę sobie z tym poradzić.
Dziewczyny a jak z waszym apetytem? Ja wszystko musze w siebie wmuszac, zachcianki zdecydowanie nie sa mi znane [emoji14]
Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
to dobry oznak, mnie też bardzo brzuch bolał w okolicach spodziewanej @, teraz tylko od czasu do czadu, ale wczoraj po przytulankach niestety długo mnie bolałJa mam normalny apetyt. Czasem mnie dziewczyny na dole brzucha zakluje tez tak macie? Z tym, ze ja to sam poczatek, bo wczoraj mialam termin @