reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Tak w badaniach histopat wyszlo po usunieciu plodu. Jak ma byc dobrze to bedzie dlatego jutro na bete ide i po 48 godzinach a na usg fdzies w 7 tyg. A w przyszly pon do pracy wracam. Popracuje do ok 12 tyg

reklama
Paula u mnie niestety apetyt jest ok, choć wolałabym go nie mieć przynajmniej bym się nie musiała martwić, że dużo przytyje... Zachcianek też póki co nie mam [emoji12]

Dziewczyny a jak z waszym apetytem? Ja wszystko musze w siebie wmuszac, zachcianki zdecydowanie nie sa mi znane [emoji14]

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
u mnie to samo, jedynie ciagle muszę coś mieć przy sobie jak jak mnie mdli to musze coś zjeść...i nie rozstaje się z cukierkami toffino, w pierszej ciąży mąż za nimi biegał bo nie mogło mi braknąć i paluszkami słonymi:-D
Ale apetytu brak:no: i boje sie że to pierwszy obiaw zbliżających się wymiotów oby nie

Oj nie kracz, bo ja juz sie zaczelam cieszyć, ze jak do tej pory nie mdli to już nie będzie [emoji14]

witajcie dziewczyny. tez jesteście takie senne? pi prostu nie mogę sobie z tym poradzić.
ja nie umiem sobie poradzić z sennością:no:
Dziewczyny a jak z waszym apetytem? Ja wszystko musze w siebie wmuszac, zachcianki zdecydowanie nie sa mi znane [emoji14]

Ja mam normalny apetyt. Czasem mnie dziewczyny na dole brzucha zakluje tez tak macie? Z tym, ze ja to sam poczatek, bo wczoraj mialam termin @
to dobry oznak, mnie też bardzo brzuch bolał w okolicach spodziewanej @, teraz tylko od czasu do czadu, ale wczoraj po przytulankach niestety długo mnie bolał:crazy:

Hej. Ja juz mam dosc :-( dzisiaj rano zemdlalam w kuchni przy robieniu sobie sniadania. Maz wezwal pogotowie i fajnie mnie pocieszyli ze to dopiero początek. Ciśnienie mam ciagle 90/50. Czuje sie okropnie. Jak troche dojde do siebie to doczytam co u was.
Pozdrawiam!

reklama
Do góry