Julka89.89
Cudzie trwaj..
witajcie. nie mogłam spać. zaraz jadę zrobić betę i tsh bo cierpię na niedoczynnosc. zażywam bromergon i teraz nie wiem czy od razu odstawić czy stopniowo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez bylam w 5tyg i kazal przyjsc pod koniec listopadaMalinowa a kiedy planujesz usg, w którym tyg? Bylam w sobote w 5 tyg i lekarz mi kazał przyjsc na nastepne za 3 tyg czyli w 8 i sama juz nie wiem. Z tego co czytam dziewczyny już wczesniej chodza i ladnie wszystko widać. A strasznie niecierpliwa jestem [emoji14]
Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
Gratuluję! SuuperDziewczyny przyłączam się dzisiaj 25dc test pozytywny, termin 30.07. Gratuluje Wam wszystkim
Witam
mogę dołączyć? według moich informacji termin mam na 17 lipca byłam już u lekarza ale jak na razie widać było tylko kropka mam przyjść znowu w piątek i zobaczymy boję się strasznie ale wierzę że będzie wszystko ok
Julka graluluje jesteś kolejnym dowodem na to ze gdy się odpuszcza to się w ciaze zachodzi zawsze to wszystkim kolezankom powtarzałam ze nie można się spinac
dzięki dziewczyny. podam dane jak zrobię betę. jednak to będzie 100% pewność..iwonaimaja mam ten sam problem i w dodatku mam nerwice ale damy rade ;-)