reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

witajcie. nie mogłam spać. zaraz jadę zrobić betę i tsh bo cierpię na niedoczynnosc. zażywam bromergon i teraz nie wiem czy od razu odstawić czy stopniowo.

reklama
Julka graluluje ;) jesteś kolejnym dowodem na to ze gdy się odpuszcza to się w ciaze zachodzi :) zawsze to wszystkim kolezankom powtarzałam ze nie można się spinac :)

Malinowa a kiedy planujesz usg, w którym tyg? Bylam w sobote w 5 tyg i lekarz mi kazał przyjsc na nastepne za 3 tyg czyli w 8 i sama juz nie wiem. Z tego co czytam dziewczyny już wczesniej chodza i ladnie wszystko widać. A strasznie niecierpliwa jestem [emoji14]

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
Ja tez bylam w 5tyg i kazal przyjsc pod koniec listopada :)
Dziewczyny przyłączam się dzisiaj 25dc test pozytywny, termin 30.07. Gratuluje Wam wszystkim
Gratuluję! Suuper
Witam
mogę dołączyć? według moich informacji termin mam na 17 lipca byłam już u lekarza ale jak na razie widać było tylko kropka mam przyjść znowu w piątek i zobaczymy boję się strasznie ale wierzę że będzie wszystko ok

Suuuper :)
Coraz nas więcej :)

Julka graluluje ;) jesteś kolejnym dowodem na to ze gdy się odpuszcza to się w ciaze zachodzi :) zawsze to wszystkim kolezankom powtarzałam ze nie można się spinac :)

ja starałam się ponad rok od kiedy lekarz dał zgodę po cc dopiero teraz jak odpuściłam cykl się nam udało
boję się strasznie ponieważ jestem strasznie nerwowa żeby tylko fasolce tym nie zaszkodzić

dzięki dziewczyny. podam dane jak zrobię betę. jednak to będzie 100% pewność..iwonaimaja mam ten sam problem i w dodatku mam nerwice ale damy rade ;-)

Bedzie dobrze!
Ja tez cos nerwowa jestem :/ pewnie hormony... ale boje się ze dalej taka bede jak malenstwo się urodzi i bez powodu bede sie na wszyskich drzec...

dzięki dziewczyny. podam dane jak zrobię betę. jednak to będzie 100% pewność..iwonaimaja mam ten sam problem i w dodatku mam nerwice ale damy rade ;-)

o ciąży wiem od wtorku i od wtorku jestem na L4 lekarz ze względu na moją sytuację od razu dał L4
beta z wtorku 755 a czwartek 1767
do piątku to chyba zwariuję bo chciałabym już słyszeć serduszko

Fajnie ze jesteście już pewne na 100%. ja dziś pędze na betę. ale 2 testy wyszły pozytywnie wiec myślę że nie oszukały ;-)

reklama
Julka testy z moczu sa mniej czule niż beta wiec jesli one wykryły ciąże to na pewno ona jest! IwonaiMaja witaj :) rozumiem ze Maja to Twoja córka? Fazerka wysłałam Ci wiadomość z danymi do uzupełnienia [emoji6] i nie martw sie nie bedziesz sie na wszystkich drzeć teraz buzują w nas hormony wiec to normalne [emoji49][emoji12]

Do góry