reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Fazerka współczuje głupich myśli od rana ja to za to miałam dzis okropny sen w nocy dot. właśnie ciąży... Chyba przez ta Twoja wczorajsza wizytę mi sie to przyśniło!

Dziewczyny, zaczęły się już którymś mdłości? Ja w pierwszej miałam od 7 tyg, na szczęście bez wymiotów, ale ja nigdy nie wymiotuje. Teraz myślę czy by sobie nie zacząć prevomitu brać... To imbir i wit b6 j coś tam jeszcze... Boję się tych mdłości...

Hej ;-) witam nowe dziewczyny.

Ale Wam zazdroszczę tego wyjazdu nad morze. Kocham morze a niestety tak daleko mieszkam....eh
Czuję się troszkę lepiej, tzn nie mam już takiego bólu głowy, ale niestety nadal mnie mdli. Dzisiaj mam wizytę u gina o 15.
Córcia się lepiej czuje tak więc chyba wszystko wraca do normalności.

Fazerka współczuje głupich myśli od rana ja to za to miałam dzis okropny sen w nocy dot. właśnie ciąży... Chyba przez ta Twoja wczorajsza wizytę mi sie to przyśniło!

Ehhh nie wiem co ze mna się dzieje :( mam strasznie mieszane uczucia czy dobrze zrobiliśmy starajac się o drugie dzieciątko, a za chwile mam wyrzuty sumienia :( boje sie ze sobie finansowo nie poradzimy :/

Witam się :-)
Miłego dnia wszystkim
Ja miałam kiepską noc, ale na szczęście dzisiaj piątek - dwa dni wolnego :tak:mnie czeka.

Malinka - jak tam wizyta Maciusia przebiegła? Spokojnej drogi Wam życzę.

Ja umówiłam się do lekarza na wtorek 17.
Wszystkim jadącym nad morze - szerokości :tak:
Witam również nowe dziewczyny

Ewelinka super,że córcia lepiej .

Apropo odpieluchowania jestem na tym etapie. Moja słoneczko ma 22 miesiące i już pięknie siusia na nocnik. A to wszystko dzięki starszej siostrze. Dwójeczki jeszcze do końca nie ogarnia ale już pampers tylko na noc. A od tygodnia jesteśmy całkiem bez pampersa:-)

reklama
Piczkowa ja od kilku dni mam juz mdłości, ale na szczescie nie wymiotuje,
Paula u mnie tez pierwsza ciąża, staraliśmy się od lipca:)
Jak dobrze pójdzie to i my z mężem wybierzemy się jutro nad morze do rodziców na dwa dni
Frazerka mimo ze to moja pirrwsza ciąża to również mam obawy, ze sobie nie poradzimy chociaz bardzo chcialam tego dziecka, podobno takie obawy na poczatku ciąży to norma, na pewno wszystko bedzie dobrze

Do góry