reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Tu jest calkiem inaczej, ciaze do 34 tygodnia moze ci prowadzic lekarz rodzinny, ginekolog ogolnie jak to sie ja smieje Cie nie dotyka bo jedyny moment w mojej ciazy kiedy widzial moje podwozie byl pap test (cytologia ?) na poczatku ciazy. A potem do konca tylko dawal mi skierowania na usg, badania, sluchal serduszka maluszka i sprawdzal cisnienie.
No a sam porod jak wspominasz? :)

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka

reklama
Co do porodu to pozatym ze dlugi i wywolywany ( bo tu raczej nie czekaja po terminie) to dobrze wspominam moj gin wpadal co godzine sprawdzac jak sie mam, polozne super babki, epidural jak tylko chcesz to dostaniesz no i moja ulubiona czesc ze ze szpitala wychodzich po 24h po cesarce 48h ( ja nienawidze szpitali)

Aob super tez bym się chętnie wybrała :) nawet wczoraj patrzyłam w grafik ale nie ma chociażby trzech dni wolnego a urlopu brać nie chce :)

Powiem Ci, że cieszę się jak dziecko :) niby będę mieszkać u teściów, ale przeżyje ten tydzień :)

Ja tam do lipca mieszkalam, teraz wróciłam w moje rodzinne strony na Dolny Śląsk (aż pod granicą mieszkamy), więc podróż będzie długa...

Witam sie dziewczyny! Aob66 to tak jak my! Tez dzis wyjeżdżamy nad morze ;) ale tylko do niedzieli szkoda, ze pogoda średnia... Paula jesteśmy w podobnej sytuacji! U nas tez pierwsza ciąża i pierwszy strzał trafiony zatopiony :) co nas bardzo cieszy ale sie trochę stresuje... Wizytę teraz mam w najbliższy wtorek

Żeby iść na l4 na ciążę też trzeba 30 dni pracować. Przynajmniej ja tak miałam, zaczęłam pracę i musiałam 30 dni przepracować, żeby pójść na zwolnienie bo miałam przerwę w zatrudnieniu.

A my dziś ruszamy w podróż powrotną do domu. Trasa Stargard szczeciński - Warszawa.

Witam sie i ja :)
Ja znow z glupimi myślami sie obudzilam :/ ehh :(

Aob66 spokojnej podróży. Skad w ogole dziewczyny jestescie? Chcecie zebym do listy dopisala skad jestesmy?

reklama
Witajcie!

Fazerka, gratuluję udanej wizyty :-)

Piczkowa, Paula,witajcie :-)

Ja wczoraj miałam tak potworny ból głowy, że nawet nie byłam w stanie Was poczytać. Macie jakieś sposoby na takie coś? Picie wody nie pomaga. :baffled:

Do góry