reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Julita to super męża masz! A co ugotował? Mój to nie zabiera się do garów jedynie pomyje, ale ogólnie też nie mogę narzekać póki co się spisuje.
Dziś był rosół na wolowinie a na drugie danie ziemniaki filety z indyka i fasolka szparagowa
Ale ponura pogoda...
Usmiechnieta
Fanka BB :)
Wy to macie ze swoimi mezemi niezle staze moze dlatego Was denerwuja. Ja z moim mezem jestesmy 3 po slubie i niecale 4 lata razem wiec moze jeszcze wszystko przedemna.
Ja tez staram sie nie radzic wujka google bo to mi raczej nie pomaga a zawsze dodaje strachu ze cos naprawde jest nie tak.
Ja tez staram sie nie radzic wujka google bo to mi raczej nie pomaga a zawsze dodaje strachu ze cos naprawde jest nie tak.
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Migotka ja raczej teraz wewnętrzne przekonanie mam dobre ale czasem lęk mnie ogarnia jak się naczytam, wczoraj Ty mnie trochę przeraziłaś tą tarczyca a potem jeszcze te poronienia dziewczyn... Jutro pójdę zrobić sobie tsh bo i tak będę w przychodni. A we wtorek mam wizytę to zobaczymy czy będzie już serducho...
Nie chciałam Cię nastraszyć. Ja jestem po prostu przeczulona teraz na punkcie tarczycy. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i wszystkie dotrwamy szczęśliwie do końca.
Co do wujka google, też wiem i lekarz mówił, żeby nie szukać nic, ale to jest czasem silniejsze od człowieka i i tak szuka różnych objawów i przyczyn.
Usmiechieta ja ze swoim mężem mieliśmy w tym roku w sierpniu 9-tą rocznicę ślubu...a 13 lat jak się znamy.Za rok 10
Dziewczyny nie ma reguły, tez czasem się na siebie wkurzamy Jednak ja nie narzekam... mój mąż sprząta, lubi gotować i chętnie mi pomaga ze wszystkim :-). Taka z nas rodzinka.
Co do wujka google to macie racje, w pierwszej ciąży się tak nakręcałam....a teraz nie mam zamiaru. Szkoda mojego czasu i zdrowia bo człowiek się naczyta głupot i potem myśli.
Dziewczyny nie ma reguły, tez czasem się na siebie wkurzamy Jednak ja nie narzekam... mój mąż sprząta, lubi gotować i chętnie mi pomaga ze wszystkim :-). Taka z nas rodzinka.
Co do wujka google to macie racje, w pierwszej ciąży się tak nakręcałam....a teraz nie mam zamiaru. Szkoda mojego czasu i zdrowia bo człowiek się naczyta głupot i potem myśli.
MalinowaMarta
Panna Migotka wiem, że nie miałaś na celu mnie straszyć, ale tak to działa niestety... pewnie jeśli zobaczę serduszko i wszystko bedzie ok to człowiek bedzie spokojniejszy...
aob66
Moderatorka
Aob66 najgorzej jest właśnie jak się człowiek naczyta... Też tak mam już mnie kiedyś moja koleżanka opieprzyła, że mam zaprzestać wizyt u doktora Google bo tylko można na głowę dostać... Częste te plamienia masz? U mnie póki co nic takiego nie występuje.
Niby nie dużo, ale od kilku dni i z początku myślalam, że może jednak @będzie..
A sama ogólnie zawsze innym mowie żeby nie szukali ODP w necie, ale mnie skusilo...
reklama
_Ewelinka_
Hej :-) my z mężem jesteśmy po ślubie 4 lata. Dłuuugie i ciężkie 4 lata!!! Jesteśmy zupełnie różni i niestety odbija to się na naszym związku.
Generalnie sama nie wiem czy mam się cieszyć, że go mam czy nie.....posprząta, dzieckiem się super zajmuje, ale właśnie odkąd się urodziła nasza córka zwariował na jej punkcie a ja zeszłam nie na drugi plan w jego życiu tylko chyba na dziesiąty. Wiem, że mnie kocha bo często mi to mówi, ale niestety córka jest ważniejsza....wszytsko dla niej i tak jak ona chce.
Generalnie sama nie wiem czy mam się cieszyć, że go mam czy nie.....posprząta, dzieckiem się super zajmuje, ale właśnie odkąd się urodziła nasza córka zwariował na jej punkcie a ja zeszłam nie na drugi plan w jego życiu tylko chyba na dziesiąty. Wiem, że mnie kocha bo często mi to mówi, ale niestety córka jest ważniejsza....wszytsko dla niej i tak jak ona chce.