reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Hej!

Aaaaaa i wyszła druga kreska...

No i zaczęłam się na serio bać. Dzidziuś nie był za bardzo planowany, tzn. chcieliśmy drugie ale raczej za jakiś czas... Nie brałam kwasu foliowego 3 msc przed, dopiero od około miesiąca i to nieregularnie...

Termin wychodzi mi około 25 lipca. Jestem rocznik 84. Dla nas najważniejsze, żeby dziecko było zdrowe bo nasz synek boryka się z chorobą... na dodatek na koniec stycznia ma wyznaczoną poważną operację i nie wiem, jak to ogarnę w ciąży...

Na dzień dzisiejszy jestem przerażona.

Przepraszam, że tylko o sobie. Muszę Was wszystkie ogarnąć teraz na poważnie, skoro tu zostaje :)

Gratuluję i wieże ze szybciutkp ogarnięcie nowa sytuacje ;) nic nie dzieje ze bez przyczyny! Będzie dobrze ;)

reklama
Witam się dzisiaj dziewczyny :) z zajęć wróciłam, syna odebrałam teraz kończę obiad a ciasteczka w piekarniku :)
Niestety moja ukochana kawa chyba musi odejść na bok bo poprostu mi śmierdzi heh no to może akurat na zdrowie bo ja mogę pić hektolitry kawy :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Ja biorę codziennie pół 125. TSH tuż przed ciążą miałam 1,9 także tragedii nie ma.
Dla dziecka za duża dawka nie jest zła, ale dla serducha matki to juz tak. ale tu już mowa o bardzo duzych dawkach. Nasze dawki nie sa jeszcze wysokie.

Chyba mam ten sławny metaliczny posmak w ustach i jakoś strasznie kręci mi się w glowie. ;-)

Ale moje tsh wynosiło ponad 4 i byłam juz w ciąży wiec należy je dość mocno zbić...

Haha malinka to tylko się cieszyć :) nam zeszło rok i się udało dopiero jak juz zrezygnowaliśmy ;/ gdzie tu logika :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Ale moje tsh wynosiło ponad 4 i byłam juz w ciąży wiec należy je dość mocno zbić...

To zbij szybciutko, bo to ważne.

Fazerkamm, pewnie tak. Niby planowaliśmy ale los za nas zadecydował. A tak w ogóle to ja w ogóle do męża nie powinnam się zbliżać, tacy płodni jesteśmy :D A myślałam, że w dzisiejszych czasach to się nie zdarza...

Mam tak samo :-D

Bo to zawsze tak jest.. jak sie starasz to nie wychodzi, jak odpusicisz jest Ci to obojetne to przychodzi w najmniej spodziewanym momecie.

Ps. Boooooziu ale mam lenia :/ od rana w pizamie, nastawiam się mentalnie zeby pozmywac i jakis obiad zrobic.. aaaa mlody podziebiony to ma wolne od przedszkola i ma dzień bajkowy :p

Hej :-) ale podgoniłyście z tematem.....kilkanaście stron w jeden dzień:szok:

Witam nowe dziewczyny.
Dzisiaj czuję się trochę lepiej, już mnie tak nie mdli. Mam ciężką noc za sobą, córka kaszlała, mąż wymiotował chyba się czymś zatruł. Spać mi się chce i w ogóle jestem jakaś zła na cały świat. Zamówiłam wizytę domową do Emilka bo już czas najwyższy sprawdzić co się dzieje.
Dziewczyny czytałam gdzieś, że już macie wzdęte brzuchy. Jak zaraz odszukam zdjęcia z pierwszej ciąży to Wam wkleje tylko nie badzcie na mnie zle :-)

reklama
Do góry