Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Do mnie jeszcze nie dociera .... Boję się do brałam leki na przeziębienie ....I inne "mądre"...i przed braniem antybola zrobiłam test....oniemiałam .....Z mężem jesteśmy w szoku...
4 dzieci ....dziecioroby.....w głowie mi się kołacze....bo teraz 2 to już wystarczy.....
Kari mi tez odrobinę lżej jak tu cos skrobnę co jakiś czas...
Wiesz, dzieciątko jest chronione przez ten czas gdy mama nie wie o ciąży....
A dwa.... ja jestem z dużej rodziny. Mam 3 rodzeństwa i powiem Wam, że choć moja mama nie miała lekko, to chcieli mieć taką dużą rodzinę. A my z rodzeństwem bardzo się wspieramy, jesteśmy sobie niezwykle bliscy i teraz jest nas już spora gromadka :-)
Ja sama bardzo chciałam dużą rodzinę, bo wiem jak to jest :-)
I wcale nie jesteś stara!!!!! 36 to tak akurat.... ja jestem '83 :-) A taka Kożuchowska? 41lat i pierwsze dziecko....
Venicee tyle mocno bo mam to samo. Dopiero co wszystko się ułożyło i bum. 3 nieplanowana całkiem ciąża. A mam pewnie jeszcze gorzej ale o tym pisać narazie nie będę ;-) i wiem co czujesz. Też się nie cieszę ciąża. Choć jak teraz zaczęłam z wami pisać to już trochę mi lepiej.
Kasiulka to tak jak ja bardzo córkę chciałam. W poprzedniej ciąży czułam że będzie 2 syn ale miałam taka silna nadzieję że jak się okazało na usg że miałam rację to się zalamalam. Przez miesiąc się pogodzić nie mogłam że będę miała 2 syna a nie córeczkę. Przeplakalam swoje a teraz nie mazmienilabym go na żadną dziewczynkę. A teraz też wiem że będzie 3 chlopak ale wcale już nie jest mi przykro z tego powodu :-)
Mój rocznik 89. 26 lat ... masakra. 27 i 3 dzieci.
Jaka masakra?! Cudownie! Pomyśl sobie, jak będziesz miała 40, to Twoje koleżanki będą pieluchy zmieniać, a Ty już będziesz miała samodzielne dzieci :-)
Ktoś może pomyślec, że wariatka ze mnie, ale ten chłopczyk śni mi się po nocach.... marzę o synu.....bardzo! Czuję się niespełniona, niekompletna.....:-( Ale wiem też, że jeśli to będzie dziewczynka, to będę ją kochać tak samo mocno, jak dwie starsze :-)
W naszych rodzinach rodzą się tylko dziewczynki Razem z moim rodzeństwem mamy 7 dzieci i w tym tylko jeden chłopczyk!
No taka karma