MalinowaMarta
Fanka BB :)
Super prezent [emoji7] Kari tez tak uwazam, ze te zachcianki to domaganie sie naszych organizmów tego czego nam brakuje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam identycznie nastawienie.Venicee ja sobie mówię że nic nie dzieje się bez przyczyny. I dziś rano pomyślałam sobie ze kurcze, może jeszcze tak być ze to tak bardzo nie chciane dziecko będzie jednym z najlepszych rzeczy w naszym życiu. W jakimś celu tak się stało, że to właśnie tu i teraz się stało a nie za 5 lat :-) ja sobie wszystkie gorsze momenty tłumacze losem ;-) jest mi wtedy trochę łatwiej.
Ja tez miałam.A mimo to @ nie przylazlaMam wysyp pryszczy od wczoraj zawsze tak miałam przed @
Dziewczyny jadę na wizytę az mi się wymiotować zachciało. Bardzo się boję.
Do mnie jeszcze nie dociera .... Boję się do brałam leki na przeziębienie ....I inne "mądre"...i przed braniem antybola zrobiłam test....oniemiałam .....Z mężem jesteśmy w szoku...
4 dzieci ....dziecioroby.....w głowie mi się kołacze....bo teraz 2 to już wystarczy.....
Kari mi tez odrobinę lżej jak tu cos skrobnę co jakiś czas...