reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Jeden dzień mnie nie ma i ile mnie ominęło :D
Ja czytałam ostatnio ze jak jest niska beta to będzie chłopak a jak wysoka to dziewczynka, podobno w 91% przypadków się sprawdza.
O matko jestem padnięta po pracy :/

reklama
Ależ mnie wkurza brak suwaczków..... :angry::angry::angry:

Brzuch mam duży, bo jestem gruba :eek::confused2::-p

I nie rzygam w ciąży, ewentualnie mnie mdli. I nie chudnę ofkors. Choć przydałoby się :-p

Ja oczywiście na odwrót - musze zjeść, bo inaczej mi niedobrze. I ssanie w żołądku jest nie do zniesienia.

A jestem taka gaduła, że na pewno nie dotrzymam do świąt, żeby powiedzieć rodzinie. Pewnie wypaplę przy najbliższej okazji

siostrze, szwagrowi i tesciom od razu po zrobieniu testu powiedzieliśmy :p nie wytrzymalabym nie mowiac :p

Ja tez szybko się wszystkim pochwaliłam choć postanowienia miałam inne chciałam zrobić to późnej bo zdaje sobie sprawę, że to rożnie bywa, ale nie wytrzymaliśmy [emoji6]

My jeszcze nie mowilismy nikomu. Tylko mąż wie i tutaj. Przy drugiej ciazy szybko powiedzieliśmy i niestety potem było ciężko. Poczekamy do świąt.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Zoja to u mnie chyba beta była wysoka :) czyli z tego co piszesz będzie dziewczynka :) super od zawsze marze o córce mamy nawet już imię [emoji6] - Kaja, ale z chłopaka też byłaby radość także co będzie to będzie tymbardziej, że chcemy mieć więcej niż jedno dziecko...

Ja patrząc na swoje dzieci już wiem tak naprawdę mocno, że najważniejsze jest zdrowe dziecko. Z pierwszym synem przeszłam koszmar i można powiedzieć że przechodzę nadal bo łatwo nie jest. Porównując do zdrowego drugiego syna - niebo a ziemia. Nawet nie wiedziałam że posiadane i wychowywanie zdrowego dziecka jest takie latwe. A co do objawów to z poprzednimi chłopcami też takie miałam :-D choć wcale nie wierze ze zachcianki ujawniają płeć bo co to ma do płci :-D bardziej pokazują nasze niedobory witamin itp. Ale to nawet nie zachcianki tylko wewnętrzne przeczucie od 1 dnia mi mówi że mały mężczyzna następny rosnie.

reklama
Do góry