reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
Ależ mnie wkurza brak suwaczków.....
Brzuch mam duży, bo jestem gruba
I nie rzygam w ciąży, ewentualnie mnie mdli. I nie chudnę ofkors. Choć przydałoby się
Ja oczywiście na odwrót - musze zjeść, bo inaczej mi niedobrze. I ssanie w żołądku jest nie do zniesienia.
A jestem taka gaduła, że na pewno nie dotrzymam do świąt, żeby powiedzieć rodzinie. Pewnie wypaplę przy najbliższej okazji
siostrze, szwagrowi i tesciom od razu po zrobieniu testu powiedzieliśmy nie wytrzymalabym nie mowiac
MalinowaMarta
Kari to ta moja aplikacja pokazuje to samo tylko w języku polskim
MalinowaMarta
Ja tez szybko się wszystkim pochwaliłam choć postanowienia miałam inne chciałam zrobić to późnej bo zdaje sobie sprawę, że to rożnie bywa, ale nie wytrzymaliśmy [emoji6]
MalinowaMarta
Ja jestem rocznik 86 i to moja pierwsza ciąża
MalinowaMarta
Zoja to u mnie chyba beta była wysoka czyli z tego co piszesz będzie dziewczynka super od zawsze marze o córce mamy nawet już imię [emoji6] - Kaja, ale z chłopaka też byłaby radość także co będzie to będzie tymbardziej, że chcemy mieć więcej niż jedno dziecko...
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Ja patrząc na swoje dzieci już wiem tak naprawdę mocno, że najważniejsze jest zdrowe dziecko. Z pierwszym synem przeszłam koszmar i można powiedzieć że przechodzę nadal bo łatwo nie jest. Porównując do zdrowego drugiego syna - niebo a ziemia. Nawet nie wiedziałam że posiadane i wychowywanie zdrowego dziecka jest takie latwe. A co do objawów to z poprzednimi chłopcami też takie miałam choć wcale nie wierze ze zachcianki ujawniają płeć bo co to ma do płci bardziej pokazują nasze niedobory witamin itp. Ale to nawet nie zachcianki tylko wewnętrzne przeczucie od 1 dnia mi mówi że mały mężczyzna następny rosnie.
reklama
fazerkamm
Ja rocznik 85 na 30 urodziny trafil mi się niesamowity prezent.. mala fasolinka