reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Od ostatniej miesiączki ale mnie się raczej przesunęła owulacja bo ani temp an objawy nie były o czasie :)a tydzień po terminie @ testy negatywne. Dopiero teraz wychodzą

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Ja mam brzuch tluszczowy Ale na pewno nie ciążowy :-D jestem z natury płaska i zawsze zaczynało być widoczne dopiero w 6 mies :-) mam nadzieję że teraz też tak będzie. Już schudłam 3 kg :-( ja akurat mam tak że ciężko mi przytyć i wyjść z ciężkiej niedowagi. Zazwyczaj żeby przytyć do normalnej wagi muszę się wspomagać lekami. To teraz jak chudne to jestem przerażona. Z 48 spadlam w 2 tyg do 45 :-( obym nadrobila. Co do samopoczucia.... z rana czuje się trochę lepiej ale mam koszmarne mdlosci wieczorne. Jestem głodna a jak zjem to powstrzymuje się od wymiotów rękami i nogami. Wydaje mi się że to idzie też w parze ze zmęczeniem zarówno fizycznym jak i psychicznym pod koniec dnia. Nadal nie mogę nawet myśleć o słodkim. Tylko ostre rzeczy wchodzą. Śledzie, ogórki, cebula, czosnek, mięso itp. Po jednej czekoladce z bombonierki meczylam się kolejne 3 godziny. A jak u was z piciem??? Możecie normalnie pić? Mi po wszystkim niedobrze. Na pierwszy ogień odpadają wszystkie słodkie soki i napoje. Próbowałam sama wodę ale też mi niedobrze. Pije minimalne ilości. Nie raz sama mysl o piciu powoduje u mnie odruch wymiotny.

reklama
Niby tak ale chodzi mi o to żeby iść jak będzie serduszko a tutaj tydzień różnicy sporo zmienia :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Do góry