reklama
Usmiechnieta
Fanka BB :)
Needi mi google wyliczyl na 12 lipca wiec na wizyte umowie sie przed koncem miesiaca. Najwazniejsze zeby na USG przed swietami to wtedy jak bede wiedziala ze wszystko ok powiem rodzinie.
MalinowaMarta
Anulka a te tyg to od kiedy liczysz od zapłodnienia czy ostatniej miesiączki?
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Anulka a te tyg to od kiedy liczysz od zapłodnienia czy ostatniej miesiączki?
Tygodnie ciąży liczy sie od ostatniej @ :-)
MalinowaMarta
Kasiulka ja to wiem ale pytałam anulke bo pisała ze nie wie dokładnie
MalinowaMarta
No ale skoro liczysz od ostaniej miesiączki to nie ma to znaczenia [emoji6]
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Ja mam brzuch tluszczowy Ale na pewno nie ciążowy jestem z natury płaska i zawsze zaczynało być widoczne dopiero w 6 mies :-) mam nadzieję że teraz też tak będzie. Już schudłam 3 kg :-( ja akurat mam tak że ciężko mi przytyć i wyjść z ciężkiej niedowagi. Zazwyczaj żeby przytyć do normalnej wagi muszę się wspomagać lekami. To teraz jak chudne to jestem przerażona. Z 48 spadlam w 2 tyg do 45 :-( obym nadrobila. Co do samopoczucia.... z rana czuje się trochę lepiej ale mam koszmarne mdlosci wieczorne. Jestem głodna a jak zjem to powstrzymuje się od wymiotów rękami i nogami. Wydaje mi się że to idzie też w parze ze zmęczeniem zarówno fizycznym jak i psychicznym pod koniec dnia. Nadal nie mogę nawet myśleć o słodkim. Tylko ostre rzeczy wchodzą. Śledzie, ogórki, cebula, czosnek, mięso itp. Po jednej czekoladce z bombonierki meczylam się kolejne 3 godziny. A jak u was z piciem??? Możecie normalnie pić? Mi po wszystkim niedobrze. Na pierwszy ogień odpadają wszystkie słodkie soki i napoje. Próbowałam sama wodę ale też mi niedobrze. Pije minimalne ilości. Nie raz sama mysl o piciu powoduje u mnie odruch wymiotny.
reklama