reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Hej dziewczyny chciałabym do was dołączyć :) jakimś cudem tzn pewnie opóźniona owulka , zamiast spóźnionym okresem skończyłas ie dwoma kredkami :) chwilowo jestem w szoku ale mam nadzieje ze się ogarnę :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

witam
Właśnie 2 dni temu jak grom z jasnego nieba wstrząsła mną wiadomość...tj wynik testu ...ponownie będę mamą...
i to po raz 4.... :( Akurat ten fakt mnie nie cieszy. Wspaniała evra ktora pilnowała mojej płodności ,,,zawiodła...
Jak na razie jestem załamana ;/

Zawsze 3jeczka była moim marzeniem....a tu taki suprise....W sumie nie ma co wyrokowac -jeszcze przez 8tyg dużo może się zdarzyć....Dzis mnie brzuch pobolewał dołem...i jakieś mdłości popołudniowo-wieczorne mam...... :baffled:

reklama
Do góry