reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witam!

Fazerkam - zdrówka i jeszcze raz zdrówka!! Oby szybko było lepiej!
Iwona35, mam dokładnie to samo!!! Teraz to ja się podpisuję obiema rękami i nogami pod Tobą :D
Gwiazda, gdzie zrobiłaś zakupy? :)
MalinowaMarta - zdrówka dla Ciebie też! Ja porody oglądałam jak w ciąży nie byłam, teraz jakoś nie mogę :/ :D

W ciucholandzie ; ) bo ja mam spodnie na krótko i dlatego ;) a nir Lubie przepłacać ;)

reklama
Raczej nie bo mnie do końca chyba trzymać nie będą. Lekarz coś wspominał o cięciu w 38 lub 39 tyg. Jak donoszę tą ciążę do 35 bez zatrucia to już będę szczęśliwa.

Lila- dziękuję :) oby tylko cukry tak nie szalaly przy przeziebieniu to bym to znosila a tak mimo diety takie przekroczenia :(

Fazarka i MalinowaMarta dużo zdrówka!

Malinka- powodzenia w pracy!

Agusia- też się stresuje jak nie czuję maleństwa...

Ja odkąd liczę każdy dzień co godzinę mierze cukier to czas się tak wlecze... U mnie dziś wg om 14+6, a wg USG 15+3... jak ja już chce LIPIEC!! ;)

Gwiazda- udany shopping ;)

Ja mam dziś moc!! My już z Ami w domku. Mimo przeziębienia czuję się dobrze, postawiłam zupkę dla Ami (dobrze że mam katar to nie czuję smrodu z kurczaka) ;) drugie pranie już się pierze :) Ami szaleje na górze :)
Miłego dnia życzę :)

Cześć dziewczyny, szaro, buro i ponuro.
Zazdroszczę Wam chodzenia do pracy, naprawdę w domu można posiedzieć tydzień, ale miesiąc to już dla mnie męka, tym bardziej, że tyle się tam dzieje :(
Jeśli chodzi o wiek ciąży to mi na jednym usg pokazuje datę porodu 5 lipiec a na innym 9 lipiec, więc cztery dni to mało. Kalendarz pokazuje 17 tydz.

Malinka, powodzenia:)

Chorym dużo zdrówka!!!

U mnie dziś 14+3, moja lekarka liczy tak jak @margerrita mówi, czyli że to 15 tydzień. To działa tak samo jak liczenie wieków - jak były lata "1900 plus coś" to wiek był XX, a nie XIX. Mi pomogło się zorientować, jak sobie tak skojarzyłam.

Dużo z nas chyba będzie miało cesarki wcześniej, nawet w czerwcu chyba?

Malinka, powodzenia!
Jolcia, dobrze słyszeć, że mimo przeziębienia moc Cię nie opuszcza ;)

Miłego dnia!

Mi z cesarką przedstawił scenariusz jak łożysko się nie przesunie a w 30 tyg kuracja sterydami dla dziecka żeby płuca się szybciej rozwinęły. Ale moje łożysko się przesunie bo ja nie jestem stworzona do rodzenia przez cc tylko przez sn :-D

reklama
Wiem ze temat był ale mój gin liczy np do przodu tydzień bo ja dzisiaj jestem 17 tydz 4 dzień a moja gin liczy to jako połowa 18 tyg ;) i się gubię jak Wy liczycie; ))
ps. Malinowa 18 tydzień to początek 5go miesiąca?
a 20 tydzień to nie jest początek 5 miesiąca?
ja się w tym gubię .... ;ppp
Ja miesiące sprawdzam wg tego wyliczenia:
ImageUploadedByForum BabyBoom1453713769.305134.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1453713769.305134.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1453713769.305134.jpg
    100,2 KB · Wyświetleń: 322
Do góry