reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
U nas też nocka ciężka. O ile po dyni nic nam nie było to marchewka chyba nie służy Antkiwi. Strasznie się męczy bida, ciągle ciśnie i złości się przy tym strasznie. Dziś czwarty
dzień bez kupy Dałam czopek, dosłownie 1\3, ale chyba za mało bo nic nie działa, ale boję się dawać więcej

Dziewczyny, wybaczcie, ja dziś tak o sobie. Wyjazd super, tego mi było trzeba, byłam szczęśliwa, aż do powrotu. Młody z babcią, popołudnie, wieczór w tym mycie ok, szczęśliwy, zasnął normalnie i posłał do 23... my wróciliśmy o 2, to mama ciągle go miała na rękach. Potem już tak się darł, że sąsiedzi nie pospali na pewno, zasnął jeczal przez sen, znowu wrzaski itd... Rano dostał śniadanie i humor wrócił. Nie wiem co mu było, ale chyba tak reaguje na brak mnie. Do tego ma kata straszliwy. Ja padam, spałam godzinę...

Cześć dziewczyny. Wspolczuje nieprzespanych nocek bo mam to na biezaco choc dzis moje dziecko sie nademna zlitowalo i wstał po 4 na mleczko, oczywiście budzil sie wcześniej ale to na krótko i spal do 7:30. Teraz zasnal ns mnie i wypada mu drzemka 20-30 minutowa

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam!

Dałam cycka, odłożyłam, bo usnęła, 5 minut i już gada w łóżeczku, co ona ma za sen?!?!?!?! :wściekła/y: I tak codziennie!!! Dopiero jak wyjdę na dwór to potrafi spać i spać :no:

Karolina - lekarka stwierdziła, że za tydzień do kontroli i wtedy zadecyduje czy inhalacje :/
Toteczko - Asmenol do rozgryzania i żucia.
Iwona - sprawdzałam, dzięki. Tylko, że teraz nic nie pyli...:( To bez sensu te leki. Porażka jakaś!
Agula - co tak rzadko wpadasz??? Pozdrawiam Cię serdecznie!! :-) :)
Toteczko - tulę...

Idę do niej, bo już kwęczy!

Dziewczyny, jakiej firmy nosidełko polecacie???

Ja rozmawialam z doradczynia i to naprawde indywidualna sprawa jakie nosiło nam podpasuje, duzo zależy od naszych priorytetow (jakie chcemy by nosidlo bylo) ja bylam nastawiona na tule ale po rozmowie z doradczynia i wczytaniu sie w internet zrezygnowałam całkowicie z tuli. Glowna przyczyna bylo to ze pas biodrowy lubi sie wpijac w cialo i obcierac o biodra a ja nie mam możliwości przymierzenia. Wybralam babiczke ktora mi uszyje nosidlo.. ale dzis trafilam na fajna okazje nosidla ergobaby i chyba sie skuszę na to nosidlo.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie mamuski :)

Mateusz ma jakis gorszy czas.. dzis w nocy budzil sie co 1-2h.. spi najlepiej przytulajac mojego cyca [emoji14] ach... gdzie mój synek ktory jako noworodek budzil sie raz w nocy..

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie. Strasznie mam zabiegany dzień, mialam jeszcze okna myc ale nie zdarzylam, bo majac do wyboru spacer z dzieckiem a okna wybieram dziecko ;) stoi przedemna kupa prania a dopiero usiadlam. Chyba najpierw zrobie kawe. Milego popołudnia :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry