malgorzatkar
Fanka BB :)
ależ mi sie spać chce... kawa nie pomogła... a buuu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pampki 1 po 46gr/szt to chyba dobra cena, co?
chodzi wam o pampki 1 premium? 33szt?Malgorzatkar za tyle samo kupiłam w Auchanie. 19,88 za paczkę. Też wydaje mi się, że to całkiem niezła cena.
Angelika za 3 dni zaczynasz. Przyjmuje się, że skończony 27tc to 3 trymestr (ale to niedokładne, bo właściwie to powinno się 40 tygodni podzielić na 3 i wyjdzie 13,3 tygodnia na każdy trymestr czyli jakieś 13,2tc to koniec 1 trymestru, 26,4tc t koniec 2 ttrymestru no i od tego momentu do końca masz 3.
te żółte też dobre. W Rossmanie z moim rabatem będzie 0,47zł /szt.premium to te białe? to nie, ja pisałam o żółto-zielonych niemieckich, też mają siateczkę. dla mnie te białe były niedobre, śmierdziały, były jakieś wielkie i sztywne, wolałam te niemieckie zwykłe
o to interesujące. Trza sprawdzićnie jestem pewna czy rabat rossmannowy dotyczy pampersów new born, mleka 1 itp...