reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
premium to te białe? to nie, ja pisałam o żółto-zielonych niemieckich, też mają siateczkę. dla mnie te białe były niedobre, śmierdziały, były jakieś wielkie i sztywne, wolałam te niemieckie zwykłe

Angelika za 3 dni zaczynasz. Przyjmuje się, że skończony 27tc to 3 trymestr (ale to niedokładne, bo właściwie to powinno się 40 tygodni podzielić na 3 i wyjdzie 13,3 tygodnia na każdy trymestr czyli jakieś 13,2tc to koniec 1 trymestru, 26,4tc t koniec 2 ttrymestru no i od tego momentu do końca masz 3.

Dziękuję bardzo:)

a czy wszystkie pieluszki papmers 1 mają to wycięcie na pępek? to jest istotne w ogóle?

chciałam przy okazji zapytać, czy do szpitala i na okres karmienia piersią zmieniacie żel do mycia ciała na jakiś bezzapachowy?

nie jestem pewna czy rabat rossmannowy dotyczy pampersów new born, mleka 1 itp...

pampersy nie mają wycięcia, ale to nie problem, po prostu podwijasz pieluszkę i już

ja żel do mycia miałam taki jak zawsze, tylko do rany po cc biały jeleń

czesc dziewczyny:)pamietacie mnie troszke?

dawno mnie nie bylo.....sama nie wiem czemu......nie siedzialm na necie 2 tyg :szok:ale czasu wcale nie przybylo,mieszkanko jakos nie lsni,a prasowanko czeka...'wiec powod chyba jeden:LEŃ
confused.gif.pagespeed.ce.czZnOsaR0l.gif

u nas jkaos leci,ja rosne i rosne
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
,w czwartek bylam na wizycie,płec nie potwioerzdona:-(ale z dzidzia wsio ok,wazy 880 g:)do nast wizyty mam zrobic glukoze.

dzieciaki zdrowe ale bardzo nieznosne ,kłoca sie ostatnio non stop,rywalizuja ze soba,noo trace cierpliwosc powoli
no.gif.pagespeed.ce.QLivJ0gNZF.gif

ciesze sie barzdo z ładnej pogody,uwielbiam WIOSNE:))

wczoraj bylismy na wystawie lego w Łodzi,dla mnie super,niezłe budowle
shocked.gif.pagespeed.ce.zTDkkC3Wvr.gif

spojrzalm ze mam ok 100 stron do nadrobienia ,chyba nie dam rady:no:

miłego dnia:)

o jakich rabatach piszecie?

reklama
Żółte pampki, białych nie lubię:no: Pampers nie ma wycięcia - wycięcie mają happy - na Klaudię były i tak za duże, więc trzeba było je odwijać. Co istotne odwijamy pieluszki - u chłopców do środka, u dziewczynek obojętne jak. Wiem, że nie wszyscy odwijają, ale my dosyć długiego kikuta mieliśmy, więc odwijałam;-)
Ja żel domycia dla siebie kupiłam jakiś taki bezzapachowy, bo zazwyczaj myję się niveą, dove albo palmolivem, a one mocno pachną. Teraz też mam taki zamiar.
Właśnie szaleję na allegro, zamówię chyba to, co chciałam kupić przez neta, niech to sobie już spokojnie leży i czeka.
Powoli mi przechodzi po tym apapie, trzeba się za zupę brać.

Do góry