reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Hej.
Ja nogi maszynka bo depilatora nie mam. Może poproszę m o prezent na dzień matki ;) na razie problemu nie mam.
A jak u was z rozstępami? Bo ja właśnie zauważyłam że pojawiło się kilka na prawym udzie :/

reklama
Mi po depilatorze strasznie włoski wrastały:( więc zostaje maszynka. Okolice bikini na macanego :)

Elifit ja mam na boczkach::) taki drobne białe ale nie mam pojęcia czy już były czy się pojawiły bo na to nie zwracam uwagi:)

Hej.
Ja nogi maszynka bo depilatora nie mam. Może poproszę m o prezent na dzień matki ;) na razie problemu nie mam.
A jak u was z rozstępami? Bo ja właśnie zauważyłam że pojawiło się kilka na prawym udzie :/

Robia mi sie na boczkach i mam juz na piersiach, ale te z piersi sa raz mniej ,raz barsziej widoczne.

Siedzialam dzis na dzialce. Raz slonce, raz wiatr, raz cien i teraz mam kaszel :/ zrobie sobie syrop z cebuli. Mam nadzieje, ze pomoze, bo zwykle mam problem z wyleczeniem kaszlu :/

Rozstępów nowych JESZCZE nie mam:-p Ale w tamtej ciąży 97% tych co mam pojawiło się..po porodzie jak już zeszło to co miało zejść:sorry2: a już się cieszyłam, także teraz radości przedwczesnej nie będzie:-p

Ja sie boję, że na brzuchu zaraz zacznie mi skóra pękać :/ bo juz mnie boli w okolicach pępka i taka delikatna, cienka skóra tam się zrobiła :-(

Depiluję nogi maszynką, jeszcze daję radę, bikini tez na macanego ;-)

ka.wo dzięki, kurde, wczoraj byłam w leroy i nawet mi z głowy wyleciało, jak sie dowiedziałam, że truskawek nie mają jeszcze... bo tak mnie zainteresowała ta trawka, balkon ma zimne płytki, a by człowiek sobie wyszedł, na podusi posiedział z Olą i się pobawił w ulubioną zabawę Oli, czyli gotowanie i puzzle :)

Ola śpi u siebie, M idzie spać, bo stwierdził, że teraz będzie pracował w nocy, żeby więcej czasu z nami spędzać, obejrzę project runway no i też spać...

Cześć:)
U mnie dzisiaj totalnie leniwy dzień:/ Kompletnie nic ciekawego sie nie działo troche sobie poczytałam zrbiłam obiad i w sumie tyle. Resztę dnia robiłał na drutach i patrzyłam w tv:/

Co do depilacji to ja używam maszynek jakoś jeszcze daję radę. Okolice bikini też robię na tzw "czuja". Jakoś mi to wychodzi :). Paznokcie u stóp obcinałam wczoraj ale czuję że następnym razem może być juz cięzko:/
Rozstępów jeszcze nie mam ale po tym co napisała Jagódka to już sie tak nie ciesze bo wszystko się może zdarzyć:/:/

Undomiel ja ma takie twardnienia brzucha własnie jak zaczynam chodzić więcej... wcale nie muszą być to jakieś długie spacery nie wiem dlaczego tak sie robi, biorę magnez i nospę... no cóż zobaczymy co będzie dalej.

Witam,
My dziś kupiliśmy skrzynki i posialiśmy pomidory, pierwszy raz, ciekawe co z tego będzie :)
Kupiliśmy też szklarnię do ogrodu, ale złożymy dopiero w maju, jak nasze krzaczki będą na to gotowe ;-)

Co do depilacji to od roku się zbierałam na laser i nie zdążyłam się zebrać :rofl2: więc zostaje mi maszynka.

reklama
Ehh przez tą zmianę czasu moje dziecko jeszcze nie śpi :/
Ta trawa dobry pomysł. Ja też na balkonie mam stare linoleum i nie wyjdziesz bez kapci. A latem zawsze basen z Aru rozkładamy.

Do góry