reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Makota ja mam tak samo. Nie mogę się schylac i generalnie wstawać przekrecac boszz :( pewnie dopiero jak się brzuch obniży to to przejdzie.
Też myślę że za mało się oszczędzam dopiero teraz leżę i odpoczywam. A tak to cały dzień na nogach :/

reklama
A ja o dziwo w tej ciąży nie narzekam na przeszkadzajacy brzuch i bolace plecy, oby nie zapeszyc. Chociaż ciężko zrobić fryzurke :p

Moje dziecko dziś postanowiło, ze będzie spać w swoim pokoju, M złożył i wyniósł lozeczko, przeniósł jej łóżko do jej pokoju z naszej sypialni i śpi...a mi dziwnie...stwierdziła, ze ona jest duża a u nas w sypialni będzie spala mała dzidzia, dzielna duża dziewuszka... Miałam e planach przenieść ja do siebie jak oswoi sie na dobre z przedszkolem, sama zadecydowała inaczej....

A miałam was o to pytać. Tez ostatnio ledwo co udało mi sie obciąć paznokcie u stop. Nie wspominam juz o goleniu strefy bikini... Teraz ledwo daje rade ale obawiam sie ze za miesiac to juz moze byc niemożliwe...

Cześć Kochane:) widzę że dzisiaj cisza na BB.
Dużo wytrwałości dla mam, które walczą z cukrzycą ciążową. Współczuję, ja czekam na wyniki zobaczę co wskażą.
Wczoraj byłam na angielskim, później z mż pojechaliśmy kupić sadzonki borówki amerykańskiej. Kupiliśmy 6 krzaczków po2 z odmiany wczesnej, średniej i późnej:) mż zasadził na działce, wyszło super mam nadzieję że się ukorzenią. Uwielbiam borówkę amerykańską:)

A dzisiaj cóż leniwa niedziela, zero planów. Mam do was pytanie czy można depilować nogi woskiem na ciepło czy to już ryzykowne?

Hej hej w piękną niedzielę :)
Zbieramy sie zaraz w góry na krótką wycieczkę bo szkoda pogody przesiedzieć w domu więc dzień zleci miło mam nadzieję
Graza - też jutro jadę po krzaczki borówki, mniam mniam

Dzien dobry w niedziele

Widze ze grill na tapecie, marzy mi sie alr poki co nie mam okazji, moj w pracy 7-19 wiec lipa poza tym pogoda rozna choc dzis ladnie sie zapowiada

U nas w uk dzis dzien matki wiec dostalam sniadanko do lozka I czekoladki z kwiatkami :)

Graża można, ale podobno w 3 trymestrze powinno się raczej dać spokój, ze względu na pękające naczynka, pojawiające się obrzęki itd.
Ja też mam postępującą lustrzycę. Z paznokciami u nóg też mam problem od jakiegoś czasu, dobrze, że nie rosną tak szybko jak u rąk;-) A za jakiś m-c wybiorę się na pedicure, żeby przygotować nogi na sandałki - tylko nie wiem czy normalną frezarką będą mogły w ciąży to zrobić, jak myślicie? Są jakieś przeciwwskazania? Ja póki co staram się nosić jak najczęściej długie spodnie i nie przejmować się za bardzo włosami:-p

reklama
Elifit zdrowka dla Was. Jagodka nie wiem jak w 3 trymestrze, ale wczesniej robia frezarka. Zawsze tez mozesz zapytac w danym zakladzie kosmetycznym. Co do wosku to jezeli kobieta nie robila tego wczesniej to raczej nie robia bikini. Trzeba tez wziac pod uwage, ze cialo kobiety w ciazy jest bard,ziej czule niz wczesniej. Ja natomiast systematycznie korzystam.

Do góry