reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Graża, a to już norma, u mnie zmian było dużo to przefarbowanie się na rudo było związane też z dużą zmianą - zrobiłam to po ostatnim poronieniu, chciałam się jakoś odciąć i zrobiłam to włosami, skróciłam zrobiłam grzywkę i pofarbowałam z blondu na rudo, zmiana była duża:tak: A teraz to raczej z potrzeby uwolnienia się od ciągłej masakry z włosami;-) Są już bardzo długie, mega odrosły od tego szkolenia, a ja mam bardzo dużo cienkich włosów, więc jak to się zacznie plątać to jest jeden wielki kołtun, jeszcze ciąża robi mi z nich jakąś masakrę, nie chcą się układać i jakieś takie sztywne są. W każdym razie decyzja podjęta, idę na całość:-p Inspiracją mają być te dwie fryzury: Zobacz załącznik 615692, Zobacz załącznik 615695
Co do pogody to u mnie podobno już jutro/pojutrze ma być dużo ładniej, a w weekend nawet 20stopni, co mnie bardzo cieszy, bo w ten weekend nie pojechaliśmy na działkę i bardzo bym chciała, żeby teraz już się udało
Elifit łączę się w bólu katarowym też życzę Ci zdrówka!
Ja od rana jeżdżę na szmacie - jeszcze w piżamie, ale kurze już pościerane gdzieniegdzie:laugh2:

Przepraszam że post pod postem ale właśnie przeczytałam. Ja też ścięłam włosy na króciutko,było to tuż po poronieniu. wiedziałam że muszę to zrobić jakaś forma buntu sprzeciwu nie wiem.

reklama
Katka - ciesze sie, ze zwolnilas. Gratuluje udanej wizyty i corci ;D ---- Elifit - tez od kilku dni jestem zagilana. Chyba jakies przedwiosenne przeziebienie albo alergia. Zdrowka! Jagodka - szalej w takim razie :)

czesc babeczki:)

łooo matko ponad30 stron do nadrobienia:szok:

len mnei ogarnal od soboty ze nawet na neta nei wchodzilam:no::sorry:

miłego dnia :)zdrowka dla chorowitkow:)))

hej :)
u nas póki co, raz pada deszcz z grado-śniegiem, a raz przebija się słońce przez chmury...i wierzę w zapewnienia meteorologów, że od jutra 18 stopni ;-)
Od rana też sprzątam, bo dostałam jakiegoś powera znowu więc wykorzystuję to póki chęci są.

Jagódka ja niestety nie wiem jak teraz wyglądasz i ciężko mi doradzić ale włosy odrosną :) więc szalej! Mnie się bardzo podoba fryzura tej brunetki ze zdjęcia. Sama niestety nie mogę mieć takiej fryzurki

Arabelka 10 kg. Nie patrzę na te kalkulatory bo nie znam osoby, która przytyłaby idealnie wg nich będąc w ciąży :-D

Siedzę w tym domu, pracować muszę a okrutnie mi się nie chce. Idę się ubrać cieplej bo mi się zimno zrobiło.

Graza praktycznie wszędzie już robią tylko dwa pobrania. Bez stresu :thumbup:
Jagodka tnij na krótko ;)
Katka Gratuluję, przyda Ci się trochę oddechu.
U mnie wczoraj super aktywny dzień, dziś za to spadek formy. Dół totalny, mężu mnie wkurzyl, chodzę i sama nie wiem co ze sobą zrobić.

Oddech jak oddech bo i tak muszę pracować ale cieszę się, że z domu a nie w firmie gdzie co chwilę ktoś coś ode mnie chce. I wszystkie krzesła w dupkę gryzą i nawet nie można się nigdzie położyć :-D
Miło, że poszli mi na rękę. Raz na jakiś czas przyjadę do firmy bo muszę. No i nie mogę się doczekać kiedy w końcu przyjdzie nowa osoba! Dopiero w kwietniu i to drugi tydzień... Myślę, że przetrwam.

Hej
Staram się Was nadrabiać, ale niestety tyle produkujecie, że nie jestem w stanie;/

Jagódka jeśli dobrze czujesz się w krótkich wlosach to szalej!! Ja bym się nie zastanawiała, gdybym dobrze wyglądała w krótkich :) Czekam na fotkę po :D

A co do wlosów to ja mam do pasa i są takie nijakie:/ tak mnie wnerwiają, że szok:O Dzisiaj się umówię na wizytę i pocieniuję dosyć mocno, może nada im to charakteru...

Co do pomocy Szmaragd to jestem za! Tylko ja proponuję, żeby sama coś znalazła. Może na tablicy w jej okolicy znajdzie coś fajnego i będzie mogła obejrzeć osobiście. To propozycja-niech sama się określi.

U mnie znowu wietrznie i nieciekawie na dworze:(

Lekarz kazał mi wczoraj dużo odpoczywać. Nie wiem jak mam to zrobić, bo w domu wiecznie coś do zrobienia, Mikołaj szaleje niemiłosiernie, obiad trzeba zrobić... W piątek Mikuś ma imieniny i przyjeżdża "pierwsza tura" gości, czyli od strony mojego M. (tylko kawa i ciasto). W sobotę "moi" goście i tutaj więcej pracy, bo kolacja musi być;) U nas w rodzinie "na bogato" :)

Wklejacie super przepisy, na pewno skorzystam :D

Graza mój gin powiedział, że odchodzi się od tego kłucia po godzinie i wystarczy po dwóch.

Tusiaczek u mnie też dół:( wszystko mnie wnerwia wrrr..

reklama
Cześć Dziewczyny!
U nas też pogoda paskudna :baffled: Mam nadzieję, że prognozy okażą się prawdziwe i od jutra będzie już lepiej. Chyba przez tą pogodę głowa mnie boli :-(
Katka - fajnie, że możesz w domu pracować, przynajmniej dojazdy ci odpadną :-)
Jagódka - tnij i pokaż rezultaty :-D ja się nie mam kiedy do fryzjera wybrać, ciągle coś :confused2:
Graza - mnie dla odmiany gin poinformowałą, że będę miałą 3 pobrania, mam nadzieję, że jakoś dam radę, słodkie mi nie straszne :-p
Makota - ty mieszkasz nad samym morzem? tzn masz blisko na plażę? nie wiem czy u was bardzo wieje, ale zawsze spacer nad brzegiem morza poprawia nastrój :-)

Do góry