graza06
Fanka BB :)
Graża, a to już norma, u mnie zmian było dużo to przefarbowanie się na rudo było związane też z dużą zmianą - zrobiłam to po ostatnim poronieniu, chciałam się jakoś odciąć i zrobiłam to włosami, skróciłam zrobiłam grzywkę i pofarbowałam z blondu na rudo, zmiana była dużaA teraz to raczej z potrzeby uwolnienia się od ciągłej masakry z włosami;-) Są już bardzo długie, mega odrosły od tego szkolenia, a ja mam bardzo dużo cienkich włosów, więc jak to się zacznie plątać to jest jeden wielki kołtun, jeszcze ciąża robi mi z nich jakąś masakrę, nie chcą się układać i jakieś takie sztywne są. W każdym razie decyzja podjęta, idę na całość
Inspiracją mają być te dwie fryzury: Zobacz załącznik 615692, Zobacz załącznik 615695
Co do pogody to u mnie podobno już jutro/pojutrze ma być dużo ładniej, a w weekend nawet 20stopni, co mnie bardzo cieszy, bo w ten weekend nie pojechaliśmy na działkę i bardzo bym chciała, żeby teraz już się udało
Elifit łączę się w bólu katarowym też życzę Ci zdrówka!
Ja od rana jeżdżę na szmacie - jeszcze w piżamie, ale kurze już pościerane gdzieniegdzie![]()
Przepraszam że post pod postem ale właśnie przeczytałam. Ja też ścięłam włosy na króciutko,było to tuż po poronieniu. wiedziałam że muszę to zrobić jakaś forma buntu sprzeciwu nie wiem.