reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Dzien dobry

Elza ale mialas przygode ehh dobrze ze wszystko sie tak skonczylo :)

Co do wozka dla szmaragd ja tez sie dorzuce tylko na kogos paypal mi bedzie najlatwiej

Jagodka ja tez po glukozie wymiotowalam teraz mam w pon to badanie ale sie nie boje bo wiem co bede pila I to nie jest takie straszne jak w pl na szczescie

Sobote mam 3d juz sie doczekac nie moge:)

Milego dnia zycze

reklama
Melduję że zaczęłam tryb zdalnej pracy ;-) z domu ;-) aaaaale się cieszę! Poczytam Was po śniadaniu :p

Byłam wczoraj na usg. Wszystko dobrze z dzidzią. Potwierdzone 100% że dziewczynka ;-) Wyniki mam idealne. Nie miał się do czego przyczepić to się przyczepił że za dużo przytyłam...
Zła trochę jestem bo wyniki dobre, dobrze się czuję bla bla... A w pierwszej ciąży wiecznie złe wyniki, złe samopoczucie, kilka razy szpital ale nie tyłam dużo. Co gorsze? Wrrr

heh, nie pomagacie mi:-D Nadal sama nie wiem, ale w sumie włosy nie ręce - odrosną, a krótkie już nie raz miałam:unsure:
Obudził mnie deszcz bębniący o okno dachowe:cool: Mam megakatar, mówiłam, że coś mnie bierze, ech. Idę drugi raz z tym moczem dzisiaj - pobrałam metodą "osłony";-), zobaczymy co faktycznie w tym układzie moczowym się dzieje, bo nie chciałabym brać leków na darmo:no:
Wczoraj przyszło do mnie drugie pudełko shiny box. Ale trafili z kosmetykami - dwa najfajniejsze idealne dla mojej cery:rofl2: Już wczoraj wypróbowałam, robi wrażenie, tylko co będzie jak się skończą:-p

Cześć Kochane:0
gdzie ta wiosna? u mnie dziś za oknem pada deszcz, zimno ale już od niedzieli.........ciepełko podobno?

Jagódka ja wyznaję zasadę jak szaleć to szaleć, włosy odrosną także się nie martw. U mnie ścięcie włosów zawsze było związane z przełomami w moim życiu. Jak była jakaś wielka zmiana w moim życiu zawsze ścinałam włosy, nie wiem dlaczego:)

Witam się porannie.
U nas też deszcz pada. Wracając z przedszkola do domu na odcinku 100m od domu nagle zaczęło lać i przemokłam.
Jagódka udanej zabawy i relaksu u fryzjera.
Katka gratuluję :D
Graża odnośnie ścinania włosów i zmian w życiu to podobno tak kobiety mają...

Witajcie
Ja dziś w domu. Z nosa się leje a to tego na oku mam jęczmień :0 :(
Jagodka życzę zdrówka. Jak masz ochotę na krótkie to tnij. Ja kiedyś miałam za nastolatki ale chyba bym nie wróciła. Ewentualnie krótkiego Boba to bym sobie strzeliła. Lubie za to eksperymentować z kolorem i chodzi za mną od jakiegoś czasu blond.

U nas też leje. W piątek ma się rozpogodzic.
Katka córeczki gratuluję serdecznie :)

Ostatnia edycja:
jagódka, ja mam podobny dylemat, idę w następną środę. Masz jakies inspiracje fryzurowe?
katka, gratulacje córeczki? a ile przytyłaś, że się lekarz odniósł? ja mam juz 7kg na plusie

u nas też deszcz i brzydko bleeeee

katka, tu znalazłam fajny kalkulator wagi w ciąży Kalkulator wagi w ciąży, Twoja waga w ciąży (Ciąża) | Viggo.pl ja się mieszczę :p

minisia, pisz częściej kochana bo brakuje cię na wątku. Jak sprawy z pracą?

Ostatnia edycja:
Graża, a to już norma, u mnie zmian było dużo to przefarbowanie się na rudo było związane też z dużą zmianą - zrobiłam to po ostatnim poronieniu, chciałam się jakoś odciąć i zrobiłam to włosami, skróciłam zrobiłam grzywkę i pofarbowałam z blondu na rudo, zmiana była duża:tak: A teraz to raczej z potrzeby uwolnienia się od ciągłej masakry z włosami;-) Są już bardzo długie, mega odrosły od tego szkolenia, a ja mam bardzo dużo cienkich włosów, więc jak to się zacznie plątać to jest jeden wielki kołtun, jeszcze ciąża robi mi z nich jakąś masakrę, nie chcą się układać i jakieś takie sztywne są. W każdym razie decyzja podjęta, idę na całość:-p Inspiracją mają być te dwie fryzury: galeria-krotkie-fryzury-cieniowane-8-262x300.jpg, bh66527.jpg
Co do pogody to u mnie podobno już jutro/pojutrze ma być dużo ładniej, a w weekend nawet 20stopni, co mnie bardzo cieszy, bo w ten weekend nie pojechaliśmy na działkę i bardzo bym chciała, żeby teraz już się udało
Elifit łączę się w bólu katarowym też życzę Ci zdrówka!
Ja od rana jeżdżę na szmacie - jeszcze w piżamie, ale kurze już pościerane gdzieniegdzie:laugh2:

Załączniki

• galeria-krotkie-fryzury-cieniowane-8-262x300.jpg
    galeria-krotkie-fryzury-cieniowane-8-262x300.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 56
  • bh66527.jpg
    bh66527.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 46
Dziewczyny jak wygląda test obciążenia glukozą 75g? pytam bo w laboratorium, do którego dzwoniłam podali,że najpierw wykonują pobranie krwi na czczo, później piję roztwór 75g glukozy i po 2h pobierają znów krew. doczytałam na necie że pobranie krwi po przyjęciu glukozy powinno być wykonane po1h i kolejne po 2h? jak to wygląda?

reklama
Graża różnie się przyjmuje - widzę, że teraz standardem jest pobranie tylko po 2 godzinach u ciężarnych - ja w skierowaniu też tak miałam, także spokojnie.

Do góry