angelika2014
Fanka BB :)
Ja się nie znam na tym co mogę jeść w trakcie karmienia ale zaczynacie mnie przerażać
truskawki, grill, ogórki , na dodatek jem pikantnie mocno przyprawione, czosnek itp. i mówicie, że tego nie będzie wolno?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Heheh, polecam. Bedziesz zadowolonajagódka, pola - narobiłyście mi smaka tymi rogalikami i zaraz się biorę za pieczenie :-)
U mnie dokładnie to samo.co do wagi to ja równiez bardzo do przodu. Już 7 kg na plusie. Na szczęście tylko w brzuch mi idzie.
Pytanie mam, bo pisałyscie, że w niektórych laboratoriach dają glukozę w innych nie. Skoro lekarz nie wspomniał nic o tym że mam kupić tzn, że chyba dają? :what:
Ostatnio z racji wydzieliny i bakterii w moczu miałam brać Gyno femidazol. Wydzielina jaka była tak została. Mówie dziś lekarzowi, a on do mnie, że skoro nie piecze i nie swędzi to nic strasznego i tak mogę mieć. No kurde, od początku mówiłam, że nie piecze. I po co mnie było faszerowac? Eh.
Podsumowując, jesteśmy zdrowi, rośniemy zdrowo, widzimy się za trzy tygodnie![]()
Truskawki mmm ale mi dziewczyny smaka narobilysciejuż mogłyby byc
![]()