reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Nocna zmiana jest??
Ale mi w brzuchu burczy haha już myślę co zjem na śniadania i będzie to jajecznica na wypasie aaaa zaraz cały dom stanie na nogi bo taki koncert :-D

Lilla chyba tylko ty na nocnej działasz :-) raz ci się niunia budzi?

Limonka ja też tak często mam z tym odpisywaniem. Czytam... Chcę odpisać i zawsze coś stoi na drodze.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej, Katka a teraz 5-6 godz. to liczyć jako noc czy dzień? Bo dla mnie to ciemna noc jeszcze, więc Zolka budzi się dwa razy :)
Spac klade ja ok 20 i czasami mi się budzi kolo 00.00, a czasami o 2.00. Wczoraj spać się kladlam dopiero gdy ona pierwszy raz się obudziła. Więc teraz to moja pierwsza pobudka. Mąż zaraz do pracy wstaje.

To u mnie podobnie z tym że budzi się 2 lub 4 i śpi 6 lub 7. Wiadomo że są odstępstwa.

Nerwicy dostajemy z naszą młodzieżą :-( drze się, wyje, buczy... Non stop coś! W nocy czy rano to tragedia!!!!!! Po wejściu do domu po przedszkolu to samo. Rzadko jest spokój. Bunt????? Jeśli tak to przejdzie????? Czy już do 18-stki męki???? ;-)
Właśnie mąż walczy i słyszę że ma już resztki cierpliwości. A taką pogodną dziewczynką była.

Elifit - nie wiem :(
Undomiel - to sa terroryscim Adas raz zasypia sam, raz nie. Moim zdaniem jest maly i domaga sie tulenia. Nie ucze go zasypiania samemu, bo mocno sie rzuca wieczorem. Niepitrzebny mi stres

Dzien dobry:)
Dziecko zasnelo pozno, to i o 7ej dopiero wstala, nawet sie wyspalam.

Maz zaspal do pracy, obudzil sie o 6.35, z czego na 7 do pracy. Narobil halasu i obudzil mala.

My szykujemy sie na wizyte do przychodni. Ciekawa jestem ile mi ta mala wredota przybrala na wadze;)

Lilla, myslalam ze ja wszystkich watkow nie mam na appce i dlatego zapytalam gdzie ta galeria.

Milego dnia!
U mnie jak zwykle, pada deszcz i wieje, ze leb urywa:/ pies mi nawet nie chcial chodzic na spacerze:/

Dzień dobry, ale zimno

Mąż obudził Ole bo zapomniał, ze dziś nie idzie do przedszkola. No super ekstra. Teraz w dzień na siłę muszę uśpić, bo tragedia wieczorem będzie.... Bobas nie śpi od 7 bo tak....ami sie wstać nie chce

Makota tylko mój terrorysta to na rękach też nie przepada, chyba że chodzę albo skacze na piłce. Czasem w nocy jak nie zasnie przy karmieniu to go odłoże do łożeczka i spi, ale w dzień tylko wozek.

U nas było zasypianie 21-22, pobudka o 4 a potem 7-7:30. Od tygodnia jest pobudka o 2, 5 i 7, a jedzenie zajmuje ok 30 min, więc mój sen to jednorazowo max 2h. Mam nadzieję, że to się szybko skonczy, że to skok rozwojowy, bo jak żyć?

Dzień dobry:)
Malutek skończył dziś cztery miesiące i tylko z grzeczności dla jubilata nie wspomnę o dzisiejszej nocy. W każdym razie powiem Wam, że dopóki człowiek nie miał dzieci to nie wiedział jaką tragedią jest katar

Witajcie
My od 8 na nogach. Noc w kratkę. Dwie pobudki na pewno. Podziwiam te które na nocnej zmianie działają :)

Brr zimno jest. Tylko kilka stopni na plusie. Puściłam grzanie bo zmarzłam.
Muszę powyciągać kurtki zimowe. Dobrze że mam ciepły sweter do chusty.

Małgorzata i jak pęcherz?
Tusia gratulacje 4 miesięcy :)

Miłego dziewczyny

reklama
Dzień dobry, wstalysmy o 9 i juz obie zmęczone jesteśmy. Młoda leży pod karuzela a ja zaraz do lozka wracam. dzisiaj pizza na obiad wiec się nie wysilam. może pozniej coś sprzątne, ale niekoniecznie.
Tusia Gratuluję duzego synka.

Do góry