reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Jeszcze raz dzięki dziewczyny za dobre słowa:)

Jagodka zdrowia życzę:)

Oj niestety sezon na choroby juz się zaczął :/

Ja troszkę inaczej trzymam Hanie niż lily ,w pozycji półleżącej jest w bujaczku

Dzieciaki juz dawno śpią a ja zamiast prasowac to na BB siedzę..zmykam

reklama
Ja oczywiscie dalej walcze z moja krolewna, po kapieli zdrzemnela sie chwile przy karmieniu i to tyle. Zdazylam juz dwa razy przebrac ja, bo tak ulala ze pajace mokre.

Ta galeria Lilla to na zamknietym jest? Bo juz kilka razy o niej czytalam a ja jej nie widze:/

Aleeee uwaga..bede mila :D jaki by Ci nie wyszedl ten kolaz to i tak na pewno jest bardzo ladny:D

Dobranoc,
mam taka nadzieje:/

Hej,
Cały dzień próbowałam coś napisać i zawsze coś trzeba było robić.
Agulam cieszę się, że wszystko dobrze sie skończyło :)
Jagódka zdrówka dużo :)

Ja Julcie bardzo mało noszę na rękach, a jak już to w pionie albo przodem do świata bo inaczej nie chce. Do spania ubieram bo dy z długim rękawem i skarpetki i do śpiworka. Jak kładę się spać to okrywam jeszcze cienkim kocykiem. Moja niunia też ślini się na potęgę i wszystko pcha do buźki. Jeszcze niestety się nie przekręca tzn wyjdzie jej raz na jakiś czas, ale chyba do 5 miesiąca już powinna??

Dzisiaj zaliczyłyśmy mega tripa do polskiego sklepu to ok godzina drogi w jedną stronę na piechotę (no może 40 min przy dobrym tempie)
Wróciłam zmachana jak nie wiem co:/ Kupiłam sobie na gotowe placki ziemniaczane z knorra chyba, bo miałam straszną ochotę a na tarcie ziemniaków brak czasu. Julcia siedziała ze mną w kuchni i nawet pozwoliła mi je usmażyć. Potem zaliczyłyśmy wspólną drzemeczkę. Uwielbiam z nią spać :D

Dobra lecę do łóżka, spokojnej nocki wszystkim :)

reklama
Do góry