reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Kurcze wiecie, mam za krotkie rece zeby tak Laure nosic:/
Tak jak Gosia pisze, mala robi C w lewo no i za cholere mi to nie idzie tak ja trzymac://

Ja nie sadzam jeszcze, ot czasem jak rybki w akwarium oglada to trzymam ja tak na polsiedzaco.

Dziecko wykapane dzis troche pozniej, liczac ze juz bedzie spala a nie urzadzala rozmowy do polnocy. Teraz cos tam opowiada sobie przy cycu:)

reklama
Co ty, kanapke z serem i dzemem zjadlam i ból przeszedł :)

Oglądamy Top Chef Pl wczorajszego. Lubię te programy o gotowaniu. Zolka nie chciała zasnąć, ponosilam chwile i odlozylam nadal nie śpiąca do łóżeczka, dałam smoka i zasnela sama. Uwielbiam to moje dziecko za to ze sama usnie.
Jagódka oby jutro wszystko dobrze grało osluchowo u was.

Mamo Bobasa na pewno uda ci się tak złapać Laure. Może dwiema rękami. Chociaż nie wiem jakie proporcje u was. U nas ja mala, ale i Zolka nieduża.

Lilla, ja tez mala, 160 cm, a Laura ma juz z 60 i wazy z 6 kg:/ musze jutro pocwiczyc to bo to faktycznie jest fajna pozycja, chwile ja mialam w takiej pozycji a glowke probowala sama utrzymac.

Jagodka, zdrowka dla Was!

Agulam super, że z maleństwem juz wszystko w porzadku.
Dziewczyny jak sadzacie dzieci? Tzn juz obkladacie poduszkami zeby siedzialo??
Lilla fakt widac, ze lubisz kulinarne programy:) Ja lece na Przyjaciolki bo juz sie zaczely.

Zmierzyłam sobie temperaturę.. 38,7:baffled: Pięknie..Łeb mi pęka w szwach. Nie mam ibuprofenu w domu, a chciałam coś przeciwzapalnego wziąć:-( No nic, będzie paracetamol. Zjadłam kolację i idę spać.. Oby jutro było lepiej:sorry2:

reklama
Ja myślę, że coś muszę robić źle, że nie mogę dziecka do łożeczka odłożyc i sam nie,zasypia. Tylko jak probuje to jest ryk i żadne poklepywanie go nie uspokaja, a jak go zaraz nie wyjmuje to histeria. Jak jest spiacy to zaczyna machać odnozami i gadać, albo głośno marudzi. W dzień spi tylko w wózku i trzeba go telepac. Boję się że za chwilę w nocy będzie potrzebowal telepania.

A w ogóle to teraz mam jedną dłuższą przerwe na sen 4-5h a tak to od 5 do 22 cyc co 2h. Przecież powinien wytrzymać te 3h... Dziś to w nocy pobudka co 1,5h:(

Do góry