reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

Witajcie Kochane,

miałam tak... miałam Wam fotkę wysłać sofy (na blogu mam ostatni wpis - przeczytajcie sobie tam jest podobne zdjęcie w linku) ale nie mam czasu a teraz mi mała się obudziła i muszę kończyć, napiszę do Was potem może jak znajdę chwilkę :* :* :*

Monia, jeju współczuję wypadku i rozbitej wargusi, my też mieliśmy taki pierwszy i mam nadzieję, że ostatni wypadek z Blanką, ale zagoiło się szybko i mam nadzieję, że w Waszym przypadku będzie podobnie :*

Silwia, okładnie :)

Maqnio tak zdolnego mam męża ale dzięki mnie bo go garnę do czegośkolwiek :) dzięki!!!

przepraszam, z tesktu o tesciowej padłaś co do NiL napisałam?! bo troszkę się zakręciłam i nie wiem co miałaś na myśli dokłądnie :-)

NiL, oj tak żebyś wiedziała, zabieramy im skarby :D i dobrze :D

Tesia, no właśnie co z tymi choinkami ja mam nadzieję cichą że nie będzie tak źle :)

miłej niedzieli!

edit: sofa [klik] (inne kolory troszkę mamy)

A tutaj Blaneczka kiedy miała3/4 miesiące [klik]

Do góry