reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

hej wpadam jak po ogień melduję że u nas już OK ale w drugi dzień świąt nie było tak wesoło wylądowaliśny na pogotowiu, bo Adrianek miał ochrypnięty, ciężki kaszel wyglądało groźnie na zapalenie oskrzeli ale dzięki Bogu to nie to. :-)Pozdrawiam cieplutko poczytam jak znajdę chwilkę buziolki i miłej nocki

reklama
hej kochane, ja na chwilkę, bo my nadal na wyjeździe.. Tymek zdrowy, my zresztą też.. zadowolony z prezentów wiec super!
Zaliczył też wizytę u fryzjera i w końcu ładny z niego chłopak:-D

Odezwę się po powrocie do domu ale teraz chciałam..

Życzyć WAM wszystkiego najlepszego w NOwym ROKU!
Aby był on znacznie lepszy od tego mijającego, aby spełniły się wszystkie Wasze marzenia, a plany zostały zrealizowane w 200%:rofl2:
Szczęśliwego Nowego Roku i szampańskiej zabawy (nawet jeśli spędzacie ten czas tylko w trójkę)

Hej Słonka!1

nic nie doczytam przepraszam, ale zaczął się u mnie iście wariacki okres, który tak naprawdę trwa od 27.12.2012.Wtedy to mojego ojca zabrało pogotowie, b.źle czuł sie juz w swieta, ale oczywiscie do lekarza isc nie chciał. Tuz po swietach było już z nim b.źle. Ma powazne problemy z serduchem, lezy na intensywnej terapii. Zbiera mu sie płyn w osierdziu, ma założony dren bezpośrednio przy sercu. dostaje sterydy i leki przeciwzapalne. Dzieki Bogu jest poprawa, jest stabilny, zaczał miec apetyt i grymasic -wiec wraca do zdrowia. Lekarze podejrzewaja reumatoidalne zapalenie stawów i stad ten płyn w osierdziu. wyniki beda dopiero w czwartek i wtedy zacznie sie leczenie. W szpitalu jeszcze długo plezy. i jak na zlosc, jeden z wazniejszych naszych pracowników wraca do pracy dopiero pod koniec stycznie, wiec przez nasptepne 3 tygodnie jestem w firmie sama z pracownikami, nie wiem w co rece włozyc, czeka mnie naprawde ciezki czas, wiec prosze trzymajcie kciuki, zbeym to wszystko sama ogarnęła. Takze czas po świąteczny spedziłąm w szpiatlu. W miedzy czasie mój mąż - idiota zostawił Rózinę samą w domu na 3 sekundy, bo wyszedł na klatkę schodowa a ta - zamknęła się w domu:szok: i to na taki zamek, którego nie mozna otworzyć od zewnątrz:szok:. Dzieki bogu mieszkamy na parterze i skoncyzło sie na wybijaniu siekierą okna w łązience, wielkim płaczu i wielkim syfie. Całe szczescie, ze mnie wtedy nie było w poblizu bo bym tego chłopa normalnie zatłukła. Oczywiscie skoczyło sie na wielkiej kłotni a raczej wojnie z armatami. Sylwester bardzo bardzo bardzo udany. W zwiazku z tym ze ojciec czuł sie lepiej to poszlismy, bo kasa zapłacona itp. tesciowa pieknie zajełą sie rózina a ta przespała całego sylwestra, fajerwerki itp. obudziłą sie dopiero o 3:15 a juz dzisisejszej nocy kiedy to była za mną - budziłą sie równo co 1h. To dziecko bardzo mnie kocha:-D i to tak w telegraficznym skrócie.

i WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W NOWYM ROKU!!!!

UŚCISKI!!!

Witajcie,
no i zaczynają się normalne dni dla tych pracujących i siedzących w domu.
Święta, święta i po świętach. Młody chory na uszko, jutro kontrol i dowiem się, czy trzeba do laryngologa, czy też nie. No ale u nas zapalenie ucha to rodzinna tradycja, więc...

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, aby był lepszy niż 2012.

reklama
Witajcie Mamuśki!

U nas już też "w pełni" po świętach...Mąż pojechał do pracy do W-wy, wróci w piątek, także do mnie zawitała już normalność :-D Pierwszy dzień świąt spędziliśmy w domku, bo były imieniny mojej mamy (Ewa), a drugi u teściów, no a Sylwka w domu. Poza tym Kinga grzeczna, udało mi się ją przestawić z nocnym spaniem, tzn. chodzi teraz spać ok. 20, a nie 19 i dzięki temu śpi niecałą godz. dłużej. Od jakichś 10 dni tak jest.

Aneta_85, zdróweczka dla Filipa! Patrzę na Twój suwaczek ciążowy - łooo matko! Już 24 tc :)))) super!!! Już coraz bliżej :) A jak tam maleństwo się czuje w brzuszku? Szaleje? :))))

maqnio,
kciukasy mocno zaciśnięte, abyś dała radę to wszystko ogarnąć, zdróweczka dla taty! Dobrze, że Rózince nic się nie stało, a mężusiek ma nauczkę :)

daga, hej! Ja też się bałam, że Kinga się w nocy obudzi, jak fajerwerki będą strzelać, ale nie! Spała jak susełek :)

Do góry