reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

beja - akurat nie bylo opcji kuriera ;-)
ostatnio kurier zapukal o 21.00 ....a czesto dzwonia raz domofonem i jak nie zdaze przybiegnac to jada dalej ;/ ..zdarzylo mi sie etz ze zostawiali sasiadom moje przesylki ( ! ) a ja ludzi tu malo co znam i jaka mam pewnosc ze mi ktos to odda.. ? na szczesie bylo ok..
nalesniki sie smaza..a maly znowu spi naubierany w kombinezony w domu.. zdjelam mu co moglam, okna otwarte.. niech spi :)

reklama
No to fakt, lekkie przegięcie z tymi sąsiadami:eek:
Ja Wojtka tez tak czasem w kombinezonie zostawiam, a niech śpi, nic mu nie bedzie;-)
Ja tez czekam na przesyłkę , właściwie dwie, mam nadzieje ze obie dotrą do piątku...

beja - noo przegiecie..zostawili tak lozeczko, materacyk, posciel, ubranka itp.. grrr ja nie lubie jak maly spi w kombinezonie bo potem ma potowki wszedzie.. ;/
oczywiscie wiecie ze vat skacze w gore od nowego roku bodajze na ubranka, zabawki, foteliki i inne klamoty dla dzieci.. ?

Witam. nie wiem skąd wy macie tyle czasu na pisanie. wasze maluchy chyba duzo śpią .No chyba, ze piszecie jak nie śpia. Ja jak Mila nie śpi spęczam czas z nią a jak zasnie to wtedy obiad, sprzatanie, pranie i dopiero BB. Więc powiedzcie mi jak wy to robicie, ze macie tyle czasu na forum???? Strasznie jestem ciekawa czy ja jestem taka niezorganizowana czy co??
Asica Sto lat synkowi
kociatko ja ściągałam ostatnie 2 miesiące bo Mila nie chciała ruszyc cyca i własnie ostatni znów zaczeła ssac. Więc się opłacało.
WszystkieBuziam ale nadrobić nie miałam czasu niestety.

Mila miała dziwną nocke, takie marudzenie przez sen. Nie wyspałam się. Za to jak zasnęła rano o 8 to spała prawie do 11 i wtedy nadrobiłam. Niestety teraz musze nadrabiać z obiadkiem bo młody zaraz wróci ze szkoły glodny i posprzątać m i naszykowac na jutro jakies żarełko bo koleżanka przyjedzie na 2 dni( z forum). No i trzeba zacząc pakować rzeczy. Chyba zacznę od maluśkiej żeby już nie ruszac ubranek co będziemy brali. W czwartek rano wyjezdżamy

teska - to super ze ok :)
wisienka - ja jak madzia, czdesc robie teraz czesc pozniej, BB mam wlaczone caly czas i pisze z doskoku..
a teraz musze odgruzowac siebie z obiadku malego..bo tak kichnal z zupka w buzi ze masakra..wszystko jest pomaranczowe.......... :eek:

reklama
Witam,
mam chwilke wiec zagladam.
Asica spokojnie jutro wszytskiego sie dowiesz a panika nic nie da tylko maly wyczuje nerwy i mu sie udzieli...
Konwalianka ja musze koniecznie kupic krzeselko bo karmilam w foteliku ale juz ledwo sie miesci...
Teska fajnie ze wszytko ok, a jaki lek dostala?
Baja cicho bo dziewczyny pewnie zbytnio nie maja ochoty siedziec na bb, tak samo jak ja
Mateuszkowa moj ostanio tak mnie zaltwil od razu poszlam prac bluzke, zalapal ze tak sie da i coraz czesciej tak robi...

Do góry