reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Mateuszkowa, ja ostatnio kupilam hipp bio combotik oczywiscie 1 i byla w promocji, mala puszka normalnie kosztuje jakies 18 z kawalkiem a ja kupilam za 16zl;-)

reklama
no to ci sie udalo, ja nigdy nie widzialam promocji na bebilon ;/ wiec szukam na tablica.pl na gumtree i na allegro czasem ktos sprzedaje bo mu juz nie potrzebne - oczywiscie nie otwarte ;-)

Ja jak mała jeszcze troche podrosnie bede jej papu dawac wszystko ona juz teraz je wszystko prawie , jak jej nic nie było po sparzonym mleku z kartona to juz jest sukces bałam sie ze moze miec rozwolnienie albo jakis ból brzucha ale nic kompletnie nic , ona po prostu kocha jesc wszystkiego jej do dziubka wsadziłam po troszku , a jak uwielbia pomarancze albo mandarynki az sie trzesie cała jak jej daje , ja to takiej starej daty jeszcze jestem i karmie dzieci tez tak jak ja uwazam , moze to złe ale dlaczego to kiedys nie było złe a teraz raptownie złe , wazne ze dziecko zdrowe i dobrze sie rozwija

marzena - odwazna jestes z tym jedzeniem, a moze tak jak piszesz teraz jest taka moda i my matki slepo podazamy za tym co ktos powie - no bo skad mamy wiedziec, kiedys dawalo sie dzieciom wczesniej wszystko, teraz pozniej, nie wiadomo co jest dobre a co zle, co opinia to inny lekarz..

witam

em ka u nas też rutyna i codzienność ale jakoś mi się to nawet podoba .... znów nawiedzają mnie czarne wizje powrotu do pracy :eek:

dziś kończymy 5 miesięcy - miłego dnia

na temat wprowadzania nowości widzę że mam zupełnie inne podejście moim zdaniem na wszystko jest czas i pora .... a to co było kiedyś daje wiele do życzenia i w kwestiach karmienia wcale nie jest inaczej

Ostatnia edycja:
madzia - sto lat dla dzidzi ;-)

ja sie zdecydowalam na wychowawczy - nie mam co zrobic z dzidziem a do zlobka nie chce narazie dac, ztreszta czeka sie po rok czasu na panstwowy zlobek ;/

Marzenka, odwazna jestes:tak:ja slucham lekarzy, moj jes alergikiem i na swoja reke nic nie kombinuje. Poza tym wszystko idzie na przod, tak jak ostatnio pisala Kkasiulka kiedys cesarek nie bylo, lazienek itd i czy to dobre bylo:sorry:oczywiscie nie chce krytykowac jesli Klaudii nic nie jest to tylko sie cieszyc:-D
Madzia, sto lat dla Filipka:-)jak ten czas leci
Maly od kilku dni bije sie w glowe i podczas kapieli lapie za siusiaka...

poćwiczyliśmy, mały śpi, mam pół godzinki na kawę :-D

Mateuszkowa u nas dada sprawdza się super, na początku jechaliśmy na pampersach ale teraz już tylko dada. Apropo to musimy chyba iść na spacer do biedronki bo została nam jedna pielucha :szok: no pewna byłam, że w szafce jeszcze leży pół paczki... muszę wypróbować jeszcze te chusteczki z rossmanna skoro mówisz, że dobre. Jaka jest ich cena?
Co do proszku to ja na razie piorę w Lovelli ale myślę już nad zmianą na persil ten delikatny. Może ten lepiej będzie dopierał ślady naszego rozszerzania diety? :eek:

Anula nam ortopeda też kazał nosić tak szeroko nogi

Madzia sto lat dla Filipka!!!

reklama
Witam, Ja tak w sumie na szybkiego sie przywitać i strescić :D Nie było mnie ze 2 tygodnie i nie bardzo wiem co sie u Was dzieję ale pocieszę Was że nie baardzo wiem co sie dzieje u nas :-D. W poprzednią sobotę mieliśmy chrzciny i gości przez półtora tygodnia. Dopiero w sobotę wszyscy pojechali. Więc dopiero w sobotę się przeprowadzaliśmsy, ale jeszcze nic nie rozpakowałam bo wczoraj byliśmy u znajomych pomóc przy zabezpieczaniu dachu bo im wiatr popsuł. Swoją drogą ciekawie mieszka sie w bliskiej odległości od oceanu w trakcie sztormu 10 stopni w skali Beauforta.[h=1][/h]. :-D Skrót skrótu... Wiem że jest poniedziałek wszystkie rzeeczy mam w torbach, Moje dziecko jest delikatnie rozkapryszone bo gościach(przyzwyczail sie do rączek) no i mamy kolejnego czlonka rodziny.. Psa od jakiś 2 godzin:-D.
Jeszcze sie pochwale wagą malego z poprzedniego poniedziałku 8350 i 72,5 cm. I dziś jedziemy na Rota bo tu nie szczepią na życzenie tylko za zezwoleniem lekarza.Tylko ze względu że często jeździmy do polski możemy ja przyjąc. Musze za nią zapłacic 620 kr. Ale to jedyny koszt za szczepionki.
Po zadomowieniu sie postaram sie Was nadrobić. Miłego dzionka a dla jubilatów dzisiejszych wszytkiego najlepszego. :tak:

Do góry