reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Teśka, jejku ale bym się kawy napiła.. ech, ale odstawiłam po wyjściu tych zmian...
corin, i pizza.. jak ja już za tym tęsknię..
asica, witaj
Aneta, super że sie udało i ludzie czasem potrafią się zreflektować:tak:

witam
widzę że kawki robić nie muszę sama bo teśka serwuje a i pizzę lubię więc zaraz jestem:-D
aneta takie małe gesty a przywracają wiarę w drugiego człowieka :tak:

konwalianko jak nocka?

psotka obejrzałam fotki na fb z 18-tki super wyglądaliście :tak:;-)daj znać po wizycie u gastrologa ?

gocha powodzenia w pracy odezwij się jak minął pierwszy dzionek

ememte pisz częściej po ja też doopkę nakopię ....:-p

Ostatnia edycja:
Witam u nas standardowo jedzenie 1 i 4 pobudka o 7;-)teraz zasypia
Corin dalam w sumie moze lyzeczke max 2 bo maly srednio chcial a to takie pyszne:-D
Konwalianka ja dawalam pierwszy raz kaszke w dzien a pozniej na noc, je o 19 pozniej kapiel 19.30 i poprawia mlekiem. A i daje z bobovity bez mleka dodaje nasze japierw bebilon pepti a teraz humane z mtc bo na niej jestesmy. Jadal juz jablkowa,malinowa i bananowa nic mu nie bylo;-)
Aneta u nas czasami tez sie trafi ze ktos przepusci ale zwykle udaja ze nie widza;-)
Kurcze wczoraj zrobilam kucyka patrze a on o polowe cienszy:sorry2:wiedzialam ze lwosy wypadaja ale zeby az tak:angry:

Witajcie kochane

Ja tez zauwazyłam ze klaudusia zaczyna jesc wiecej mleczka bo tak 160 wypije w nocy w dzien 120 ale dostaje przed spaniem ok 12 w połodnie kaszke i spi z 3, 4 godziny , potem zetre jakies jabłuszko i wcina , a jak sobie lezy w bujaczku to daje jej nawet sucza skórke z chlebe i memla sobie , chrupki te lubi , ja juz jej dawałam poprubowac wszystkiego , nie zeby sie najadała tym ale popróbowała jak smakuje

witam i ja:)
Co to za spotkanie w Warszawie się szykuje?? ja też chcę:) swoją drogą to ostatnio na oddzielnym wątku próbowałam wrócić do tematu ale jakoś nie wyszło:(
Moja mała skubana jeszcze śpi (śpioszek mój kochany)
konwalianka ja też na sinlacu na razie i bardzo pyszny i przy podejrzeniu alergii na pewno najlepszy... No i jeszcze możesz robić kaszki lub kleiki ryżowe na swoim mleku ale ja jakoś nie lubię sciagać mleka i potem jeszcze się okaże że nie będzie chciała pojeść i nie będę miała jej czym nakarmić... Ale jak jajka przeszły to może niedługo z nabiałem spróbuję:) to wtedy bym wprowadziłą te mleczno-ryżowe kaszki:)

Ewa zjadla troszke jabluszka i wlasnie zapadla w druga drzemke :-)

Maz mnie ofukal ze kupuje sloiczki, jak dostalismy od znajomych tyle kilo jablek. Pomyslalam ze pewnie ma racje, bo wiem na 100% ze znajomi drzew nie pryskaja, mieszkaja w czystym miejscu. Wiec dzis przetarlam Ewie jedno jabluszko. Matko jak plula :szok: ona do przebrania, ja do przebrania i fotelik do czyszczenia. Nie wiem czemu, przeciez te jabluszka sa slodziutkie.

reklama
Dzień dobry

no to teraz już wiem, że u nas kaszki nijak nie działają. Nocka niczym nie różniła się od tej bezkaszkowej. Jak zjadł o 23 to poźniej dałam cyca o 5 i to już było mocno naciągane - rzucił się jak szczerbaty na suchara :-D a w międzyczasie wiercenie było dokładnie takie samo jak zazwyczaj. No szkoda.

Aneta jak dobrze, że są jeszcze dobrzy ludzie :tak: daj znać po lekarzu

Teska ja na mocną kawę też się piszę

Corin zapomniałam się pochwalić, ja wczoraj na kolację wciągnęłam pizzę :tak: jezu jaka dobra była. Małemu na razie nic nie jest, jupi!

Idziemy się poćwiczyć.

Do góry