reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

witam nie mam na was siły jak ja mam to nadrobić no jak :eek:

marzenko tak starsznie mi przykro .... brak mi słów
alex tak nie zapraszaj bo ci się całą ekipą zwalimy :sorry::eek:chcesz nas ?
magia nie nienawidzę cię za ta wagę :crazy:jeszcze trochę i syn będzie cię w wózku woził :-D
konwalianko u nas też zimno ale twardo 2 godziny spacerowałam to nic że nie czuję palców i rąk i nóg :cool2:

wisienko zróc teściora bo zejdę na zawał z ciekawości :-D

psotko trzymam kciuki oby nic poważnego daj znać

a my dziś po 15 maraton lekarzowy starsza do oklulisty a młody na rehabilitację :sorry::sorry:żeby mi się chciało jak mi się nie chce :rofl2:

basieniak super super filmik :-D

reklama
ok kochane ja uciekam do kuchni maly juz w foteliku na blacie bedzie patrzyl co mamusia robi do jedzenia <slatka z tuńczyka i zapiekanka makaronowa na serkach topionych> do dziela Ściskam

konwalianko - jak sama nie wiem, chyba jak napisała aneta, systematycznie trzeba zwiększać i może drzemki skracać... U nas akurat nie ma problemu z zaśnięciem, bo tylko go odłoze i śpi...

madziu nawet nie wiesz jak bym się ucieszyła!!!!!!!!!!!!

o wilku mowa! moje bejbe już wstało

Ostatnia edycja:
Hej kochane. My po rehabilitacji. Pani przypomniała mi ćwiczenia i teraz będziemy sobie w domku dopieszczac te ręce. mam nadzieję, ze ta reklinacja szybko puści i juz będzie na 100% dobrze:tak:
Psotko wykończysz mnie proszę odezwij się, włącz ten cholerny telefon
Maqnio druga uparta ja przez was zwariuję
Madzia teściora nie robię, będzie ciąza z zaskoczenia. Mdłości odpuściły więc pewnie to był fałszywy alarm:-D:-D:-D:-D
Corin współczucia nocki
Sorki kochane ale nie doczytałam reszty. AAA widziałam Sestinko jak zostałąś wywalona z łóżeczka. Bosko:-D

Mila spała w nocy rewelacyjnie. Chyba się naprawia pomału. ja walczę dalej z dosprzątaniem mieszkanka a ten cholerny pył dalej wychodzi:eek:

W końcu chwilka wolna :) moje szczęście więcej dziś spało :) ale ja oczywiście zamiast się czymś zająć to leżałam z nim i tak sobie myśle włosy umyję, taki płacz mnie z łazienki wywołał, że szok. Chyba się czegoś przez sen przestraszył...
Nie wiecie co z Dawidkiem psotki?
widze ze joannah w lepszym nastroju i prawidłowo :)
reszte gorąco witam i buziam dzieciaki :*
wisienko - ja bym miała ciążę z zaskoczenia gdybym na przekór koleżance testu nie zrobiła he he, po prostu chciałam żeby sie ode mnie odczepiła ( bo ciągle powtarzała, że w ciąży jestem) i chciałam jej udowodnić że nie ale miałam zaskoczenie jak 2 kreski zobaczyłam :D oczywiście uznałam ze to wadliwy test i w aptece powiedziałam żeby testy wymieniły tej firmy bo są złe :) drugi z innej też pokazał 2 więc zaczełam wierzyć:) nie iwem kiedy bym się zorientowała, bo mdłości, wymioty, bóle brzucha, brak okresu miałam bez ciąży, niewiele przytyłam więc też srednio bym się domyślała, może dopiero te kopniaki w żebra by mnie zastanowiły :)

Ostatnia edycja:
Wróciliśmy ze spacerku. U nas superowa pogoda, słoneczko i ogólnie ciepło. Przegoniłam się do miasta i jak wlazłam z powrotem pod tą górę to w sumie nic dziwnego że mi ciepło. Zadyszka że hej...
Młodemu się coś poprzestawiało i cały czas śpi na spacerku. Budzi się po krytycznej pół godzince ale potem zasypia z powrotem i śpi 2 godziny. I dobrze na niego działa taki spacer w południe. Tylko że normalnie rozwalają nam wszystko ćwiczenia bo Szymek musi się gimnastykować godzinkę po jedzeniu. Czyli ani przed ani po za bardzo nie pochodzimy :no: Teraz mamy labę po szczepieniu - trzy dni nie wolno ćwiczyć. Ale od jutra już wracamy do zabawy :-(
Aha, kupiłam młodemu butlę tommee tippee - może z tej będzie chciał pić? wahałam się między tą a dr browns (psotka ostatnio zachwalała) ale ostatecznie kupiłam tą. Jak się nie sprawdzi będziemy szukać dalej.

hej miczka slyszalam dobre opinie o toomi tippe a to z aventa niechce pic?moj pije aventa ale musze dokupic wieksze bo mam tylko dwie male .fajnie ze u was fajna pogoda u nas brrr jednym slowem ale my od paru dni niebylysmy na dworze bo mala przeziebiona jest juz lepiej wiec moze jutro wyjdziemy.

reklama
ja pokupowałam tych aventa bo koleżanka polecała i niestety mały nie umie z nich pić w ogóle duże smoczki odpadają za to butelki z canpol są dla małego ok, to od dzieciaczków zależy...

Do góry