DZIEWCZYNY!!! ale naskrobalyscie od wczoraj od 22
normalnie 7 stron!!!
no ale przeczytalam tak powierzchownie co sie dzialo przez taki szmat czasu
Witamy
Nil nowa mamusie z konca lipca, miejmy nadzieje ze bedziesz sie udzielac na forum :-)
hanami ja za Realem Madryt jestem i dali popalic Altetico 3-1
ostatecznie poszlismy do znajomych i w domu zawitalismy o 4 rano, zaspalismy na dzisiejsza wizyte z polozna
Dzisiaj bylam u tej pooloznej, superancja babeczka jak nie wiem, mila, wszystko wytlumaczyla, pobrala mi probke krwi z palca na badanie metabolizmu czy cos takiego
(za miesiac przyjdzie wynik poczta) dostalam taka wielka walize rzeczy typu: maly plyn do prania, probka pieluchy i chusteczek, stos gazetek cos a'la mama i ja, albumik na wklejanie zdjec, ksiazke o opiece nad niemowlakiem, wode do picia (nie wiem po co no ale
sie przyda oczywiscie ) powiedziala ze daje mi skierowanie do centrum Coronel del Palma zeby wyznaczyli mi USG ale NA JUZ bo minelo mi 12 tc, pojechalismy z D do tego centrum, oczywiscie co sie okazalo? ze dali mi na 27.01 (D ma wtedy wakacje to ze mna pojdzie cale szczescie) czyli bede juz w 14t 3d a to o wiele za pozno
, jak przyjdzie siora D to sie jej zapytam czy moge poczekac a jak nie to pojde prywatnie zeby mi zmierzyli przeziernosc bo mnie chyba poczysci do tego momentu. A na 28.01 mam Tocologie, nawet nie wiem co to jest, chyba jakis lekarz co mnie bedzie badal
ale sie troszke wkurzylam z ta data, bo skoro mowia ze juz powinnam miec USG a dostaje date na 27.01? rozumie ze nie ma miejsc bo sie zagapilam, ale nie jestem alfa i omega zeby wszystko wiedziec przy pierwszej ciazy, co nie?
moze juz na tym USG 27 sprobuja mi powiedziec czy jest dziewczynka czy chop? a kto to wie ...
oby!
wczoraj znajomi mi powiedzieli ze mam twarz na chlopca
ja mowie jak to mam twarz na chlopca!!?? a oni ze strasznie wyladnialam.. no wiecie cooooo, ja wlasnie zauwazylam ze strasznie mi sie cera zrabalam, porownuje czas przed ciaza i teraz to jest
ekhm.. tyle ze jak poloze dobry podklad to tego nie widac tak bardzo. Takze zapytam sie tylko Susi o to czy mozna czekac a jak nie jedziemy na USG prywatne i juz, nawet mnie nie obchodzi ile bede musiala zaplacic... pewnie w cholere!
i dobrze ze zrobilam te badania prywatnie bo powiedziala ze fajnie ze juz je mam, przynajmniej wiadomo co robic i mam przyspieszony troszke czas. Takze uzbroje sie w cierpliwosc jak na chwile obecna.
Corin superancko ze wszystko ok, to juz mam konkretny kawal Dzidzia w brzuchu
wrzucaj wrzucaj te foty, ciekawa jestem ^^
O! taka ta paczka: