reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

UUU danuska ty to masz dobrze, mój wstaje po cichu o 9 robi sobie sniadanko i zmyka na silownie..a ja śpię, więc pozostaje mi tylko zrobić sobie samej sniadanko.. No chyba, że nie idzie akurat na silownie, to wtedy pyta czy mi coś zrobić..bo wie, że ja to wybredna jestem..zazwyczaj jest to jajecznica hehe

reklama
hej brzuchy :-) ja wlasnie wstalam ^^ moj zrobil wczorajczor z kolegami na PS3 i poszli o 1:30 a ja do 24 przygotowywalam papryczki nadziewane i sos. Teraz czeka nas czyszczenie domu bo nastepni znajomi wpadna o 14 eh..
kolejne dni zapowiadaja sie slonecznie ^^ wczoraj jak jechalam do madrytu do kumpeli wzielam kurtke zimowa a chodzilam w bluzie czaly czas i na reszcie dotarlam do polskiego sklepu i kupilam 3 worki z kiszonymi ogorkami. Jeden caly wrabalam juz wczoraj :-D
Anulka brak mi slow do tego typa :wściekła/y: nie ma na co czekac dziewczyno, zbieraj sie jak tylko masz mozliwosc, przenos sie do rodzicow, tak jak pisala margerita skladuj dowody bo one sa podstawa. Ale z taka rozmowa przez internet wygrasz na 100 % do tego opinia lekarza to jest najwazniejsze. I przestan gadac o zakonczeniu zycia, jesli jest tak zle lec do psychologa bo nie ma na co czekac, chyba nie chcialabys przyjac dzieciatka na swiat w takim stanie psychicznym. Chodzi o to, ze masz byc najszczesliwsza na swiecie a nie przejmowac sie jakims dupkiem... :*

Ostatnia edycja:
em_ka, jak ja bym chciała, zeby u nas juz wiosna pomału sie odzywala...a tu jeszcze daleko do tego coś czuję..zazdroszczę ci teraz tej pogody pięknej..

dodi_misia gratuluje coreczki :-D widze ze teraz sie sypie plec piekna, aj aj zebym i ja sie doczekala tego 9 marca jeszcze caly miesiac :-( a wczoraj sie wazylam i kurcze kilogramki mi przybywaja. MIejmy nadzieje ze to nie z powodu jedzenia :-D powoli dochodzi do 65 :szok:

Oj tak pogoda jest do d..y

Dziewczyny jak zapisujecie się na 3d to ile wcześniej dzwonicie? Chciałabym się umówić tak na ostatni tydzień lutego i nie wiem czy już powinnam się orientować gdzie i się zapisać? Któraś może się orientuje gdzie w Gdańsku najlepiej?

Ja chyba nie pojdę na 4D.. A 3D to mam na każdej wizycie zdjątka, za normalną cenę wizyty, wiec myślę, że 250zl na 4 D to niepotrzebnie bym wydała, skoro i tak mam już zdjęcia 3D.. A ta kaske wolę wydać na co innego dla dzidzi..

reklama
No jesli chcesz nagranie to 4D:-)
A 3D to takie zdjęcia co ja mam wstawione..więc raczej nie skuszę się na nagranie za 250zł..bo i tak widzę na monitorze usg jak się dzidzia w trójwymiarze rusza:) to mi wystarcza:-)

Do góry