reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

no jeszcze sie na momencik zalogowalam przed wyjazdem!
Corin, mnie tez tak pobolewa, i pare dni temu jak bylam na pogotowiu doktor mi powiedziala ze takie bole sa normalne, wszystko sie zmienia i powieksza...ale jesli sie martwisz i nie jestes pewna, skocz do lekarza. Ale na pewno jest ok!
ok, ja juz musze leciec!
milego weekendu!pa

reklama
dzień dobry Brzuszki

Corin witaj :)

Mnie też brzuch często pobolewa ale to raczej taki ból jak opisała Madzia - jakby się skóra rozciągała. Lekarz mi mówił, że czasem może boleć jak na okres ale to powinno przejść. Jak dłużej nie przechodzi to do lekarza. Lepiej się upewnić.

Hej Ho;-) Miczka Witamy serdecznie w Naszych skromnych progach:-p
hanami miłego odpoczynku!!!! bawcie się dobrze
Corin mnie też ostatnio coś pobolewa brzuch właśnie tak jak na okres lekarz kazał mi wtedy wziąść dodatkowy duphaston plus no spe i leżec ,tak jak dziewczyny piszą rozciąga tam sie wszystko i jesli nie boli mocno nie ma co się stresować .

Miczka Witamy!!!!! i fajnie ze nas jest już coraz więcej.....!!
Hanami... milego..... ja też chce........
Ja pożeram śniadanko i ogladam tvn dzien dobry powiem wam, że te co siedzą w domku bedą mialy co ogladać od marca... heheh

Dzień dobry brzuchatki i dzieciątka :*:* ojj ja już po zakupach i wizycie na poczcie,miałam jechać z moim do Katowic,ale tak się rano z nim pożarłam,że lepiej nie gadać echhh Miczka witaj milutko :* :-) hanami udanego wypoczynku i baw sie dobrze :tak: zuzu no czekamy na Twoje zdjątko brzuszka :-D

Witam się bardzo porannie jak na mnie w sobotę :-)

To mogę się spokjnie dopisać do Klubu Wielkich Meżów, bo mój ma 185cm i 99kg, a ja zaledwie 160 i teraz 54 :-)

Miczka, im nas więcej tym weselej, fajnie że jesteś :-) Do 11 szybko zleci, ja mam 16 i też mam nadzieję się dowiedzieć już, co kto tam się kryje.

Hanami, baw się dobrze i wypoczywaj za Nas wszystkie... eeeh słońce, plaża...

Corin, może faktycznie zadzwoń i zapytaj. Mnie nie boli brzuch, tylko jak któraś z dziewczyn pisała kiedy do kibelka muszę. Za to ciągnie mnie i boli krocze ale to nie to samo.

Cześć Brzuchatki!
Ja dopiero wstałam, bo gości wczoraj pożegnaliśmy po 1..... po raz kolejny stwierdziłam, że za długo na krześle to ja nie lubię siedzieć - przed ciążą zresztą też nie przepadałam....:)

Corin, na Twoim miejscu ja bym poszał do lekarza - chociażby po to, żeby się upewnić, że wszystko w porządku - ale ja panikara jestem....

Hanami, zazdroszczę Ci urlopu - jak patrzę za okno - 7,5 st - i szaleje wiatr - resztki śniegu się rozpuszczają odkrywając psie kupy i śmieci - czy taki widok może zachęcać do spacerów??

Witaj Miczka :)
Co do klubu... moge sie dopisac - maz ma 195cm i 105kg :tak:Ja 168cm i 65kg juz :zawstydzona/y:
Wczoraj bylo o porodach to jeszcze cos dorzuce - moja mama cala nasza trojke rodzila naturalnie, ale przy drugim porodzie byl szok bo musiala przecisnac brata wazacego 5kg!:rofl2: Masakra... :no:
Hanami - wypoczywaj kochana :*

Ostatnia edycja:
Hej! Ja juz po śniadanku, ale coś mi jeszcze po głowie chodzi, tylko nie moge wyczaić co.. Może płatki..ale muszę czekać aż mąż z siłowni wroci i kupi mleko..bo ja w proszku jestem jeszcze he

reklama
Do góry