reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

wisienka..bede rzucac jak bedzie potrzeba
orchidea kup sobie taki podkładany pod pupe, nie bedziesz musiała w nocy wstawac:)
babelki..lece haski, cmoki w brzuszki!!!

reklama
No i ja uciekam,bo rano muszę do Katowic jechać :wściekła/y: więc kolorowych snów kochane i buziaki dla szkrabków w brzusiu :*:*:*:*:*:*:* do juterka a tak przy okazji ciekawe co u morgenrood i jej blixniaków :D

No, Dodi, gratulacje - wiec bedzie coreczka!!
Maqnio, super ze wszystko ok z dzidzi!

A ja juz lece do wyrka, jutro tygodniowe wakacje, wiec nie bede zagladac...a po powrocie pewnie bede miala co do nadrabiania, znajac Was!!!

cmok cmok, do uslyszenia brzucholinki!

Witajcie drogie ciężarówki! :)

Podczytuję już Was od paru dni i tyle piszecie, że co chcę odpowiedzieć, to już są nowe strony do czytania :D
Jako przyszło-lipcowa mamusia czytam Wasze wypowiedzi ze szczególnym zainteresowaniem. A jako że to moja pierwsza ciąża to mam na tym punkcie lekkiego hopla delikatnie mówiąc ;) Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojego grona i szybko się u Was zadomowię.
Termin mamy na 2 lipca (chociaż ja wyliczyłam sobie na 30 czerwca ale niech będzie że wierzę lekarzowi :p ). Co wyjdzie jeszcze nie wiadomo ale 11 lutego mamy USG i mam nadzieję, że maluszek ładnie zapozuje. Już nie mogę się doczekać. Intuicja mi podpowiada że będzie chłopak ale nie nastawiam się szczególnie. Imię mamy na razie tylko dla dziewczynki :D Najważniejsze żeby było zdrowe!

Miło mi Was powitać :)

witam kochane mamusie w sobotni poranek. właśnie zaparzyłam sobie kawę z dużą ilością mleka i zabieram się za czytanie .
u mnie wizyta wczorajsza minęła ok. jednak płaci nie poznaliśmy :confused2: trochę szkoda ale pocieszam się ze 23 lutego mam 4 d wiec może wtedy....Ło matko ale naprodukowane :laugh2:

Witajcie mamuśki :)

Jak fajnie że mamy nową lipcóweczkę, witaj Miczka :)

Powiedzcie mi dziewczyny czy was też boli brzuch jak na okres? Kurcze, mnie ciągle pobolewa, już chyba z 5 czy 6 dzień. Nie caly czas, raczej od czasu do czasu, normalnie jakbym miala dostać okres w ciągu najbliższych kilku godzin. Do tego promieniuje mi do kręgosłupa i krocza.
Nie wiem czy panikować i jechać w pon do lekarza, czy to normalne bóle wynikające z powiększania sie macicy. Umówiona wizyte mam dopiero 17-go lutego.

Witajcie mamuśki :)

Jak fajnie że mamy nową lipcóweczkę, witaj Miczka :)

Powiedzcie mi dziewczyny czy was też boli brzuch jak na okres? Kurcze, mnie ciągle pobolewa, już chyba z 5 czy 6 dzień. Nie cały czas, raczej od czasu do czasu, normalnie jakbym miała dostać okres w ciągu najbliższych kilku godzin. Do tego promieniuje mi do kręgosłupa i krocza.
Nie wiem czy panikować i jechać w pon do lekarza, czy to normalne bóle wynikające z powiększania się macicy. Umówiona wizytę mam dopiero 17-go lutego.

corin mnie boli brzuch dosyć często ale to raczej takie uczucie ciągnięcia . ból n aokres wydaje mi sie ze trzeba skonsulotwac z lekarzem.

reklama
Witam porannie Corin mi tak mówila koleżanka ze jak jest ból na @ to są skurcze macicy i jak możesz lepiej się skonsultować z ginem. Ja mialam tak tez ale krótko.... ale bolal mnie jak mialam siąśc na kibelek i przechodzilo mi .... wiec warto.... jak masz mozliwość to pewnie.
A ja sie zastaannwiam co zjesc na śniadanko i chyba zjem kanapeczki z bialym srekiem i dzemik z malin i kako... ale nie wiem. Wczoraj się najadlam świerzyzny u teściów ....wchodzilo..... ale potem pilam hektolitry kompotu i soków.... wody.... moja waga zaczyna przybierać hehehh dzis jzu 57,8 a strart byl 55,5 ;-) no i brzunio zaczyna się pokazywać wiec niedlugo wrzucę moje zdj do naszej galerii

Do góry