reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Wiem wiem, ale czy moje dziecię zawsze musi byc powyżej średniej jeśli chodzi o wielkość haha ;-)
żartuje oczywiście, cieszę się, że jest zdrowe i ładnie rośnie..

dobry dobry..a raczej dobry wieczór Gaduły kochane!!
wróciłam od ginka. Pimpek zdrowy, niemożliwie ruchliwy - ruszał wszystkim czym tylko mozna ruszać. rośnie pieknie - całe 315 g - wielkoludek mój kochany:) za tydzien mam dodatkowe usg 3d i wtedy ginek na 200% potwierdzi czy mój chlopaczek jest naprawde chlopaczkiem. Jestem przeszczęsliwa
dodi gratuluje dziewczynki!1 i suoer, ze bąblina jest zdrowa:)moje wazy jeszcze wiecej. mo gin pokazywał ze wg usg norma to (211g-311g) nie sie co martwic - lepiej zeby rósł aniżeli zeby nie rósł za bardzo -wtedy to byłby powód do zmartwien. w ogóle wg usg wyszedł mi termin na 25.06:-)
mmarta_only dzieki za info a propo zgagi, spróbuje czy i na mnie dziala
anula..przrko mi ze musisz lezec bidulko, ale dla maluszka wszytko mozna wytrzymac!
dużo cierpliwosci zycze!!
anula 1984 oj kochana bardzo współczuje, ma nadzieje ze w koncu wyjrzy nad toba slonce i nie uciekaj od nas. razem zawsze raźniej
corin...z tego co pamietam to własnie 'balujesz " w teatrze, zatem oby sztuka była wesoła i miłego wieczorku zycze. i całe szczeście ze dzieci nie widziały całego tego tragicznego wypaku
veronique..pizza?? mniam..kurcze jaka Ty fajna zona jestes. Twój małz to ma z toba niebo:)

z innej beczki jeszcze: tak sie do tej pory chwaliłam, taka byłam dumna, ze jak narazie waga stoi w miejscu. Otóz juz nie - 2 kg na +..eh

Ostatnia edycja:
Kochana, Twoje dziecko zawsze musi być powyżej średniej jeżeli chodzi o wszystko, nie tylko o wielkość...... :-) moje zresztą też i wszystkie inne dzieci dla swoich mam również.... :-)

balkan no dokładnie tak jak piszesz, dla mnie bedzie napiekniejsze i najcudowniejsze na swiecie bez wzgedu czy bedzie malutkie czy duże. dla kazdej z nas swoja dzidzia jest najcudowniejszym skarbem na swiecie!:)

No pewnie, że tak! nasze dzieci zawsze są piekne i najlepsze! Mnie tylko chodzilo o poród hehe ;-) wtedy to lepiej mniej niż więcej, no ale wszystkie na pewno damy radę! Nio maqnio, chłop to chłop, musi być wiekszy!

maqnio widzę, że Twój maluszek tak samo szybko rośnie jak mój bo też na ostatniej wizycie z wymiarów już mi wyszedł termin na 24.06 mimo iż z obliczeń wychodzi 06.07. No i pytałam lekarza czy to ok, że tak szybko rośnie, i powiedział, że tak bywa, i prawdopodobnie dla odmiany później zwolni i się wyrówna, i mam nadzieję, że tak będzie, bo też bym wolała żeby do porodu za duże maleństwo nie było...

reklama
A mój szkabi odwrotnie, bo mam 19 tydz z miesiaczki, a dzis z usg wyszedł 18i5dni, no ale to tylko dwa dni różnicy wiec nie jest źle:)
Każde dziecko rośnie inaczej, nie tylko w brzuszku ale na świecie również więc nie ma się co martwić..

Do góry