reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Dobry Wieczór,

ja padam. Zrobiłam małe przemeblowanie w mieszkaniu, kącik malutkiej przeniosłam w inne miejsce a kącik obiadowy w inne i teraz mi się bardziej podoba, jest nawet gdzie fajnie choinkę ustawić którą ubieram jutro, planowałam wieczorem to zrobić jak już córcia będzie spała ale zobaczę bo jak będzie spała to będzie ciemno i jak tu po ciemku obierać choinkę?! he :)

A Wam Kochane życzę Spokojnych, Radosnych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia!
Uważam że wypadły bardzo fajnie jeśli chodzi o dni tygodnia, jutro niedziela i już można powiedzieć, ze można sietować :)

Dzisiaj zobaczyłam i aż kwiczałam z radości, jak zobaczyłam, że malutkiej wyszły piątki na dole!!! prawa już w połowie wyszła a lewa się przebija, troszkę krewki tam widziałam ale widzę, że córcia daje rade :) jest dzielna :)

Co do naszego gardełka to już kaszlu nie ma! Jak ja kocham ZDROWIE!!!

Całuję i pozdrawiam,
kiss :*

Ostatnia edycja:
reklama
hej.
tak świątecznie do Was postanowiłam wpaść, dla tych które pamiętają i tych które nie zdązyły mnie poznac zyczę wszystkiego co najlepsze w te święta, spokoju i radości, a na nadchodzący nowy rok samych sukcesów i pociechy z tych naszych maluszków.
u nas można powiedziec ze w porządku, własnie chlopaki pojechali do tesciow, a ja sobie jeszcze sprzątm i szykuję co jeszcze nieskonczone. prezenty juz dawno w szafie, zostało je jeszcze spakowac. fifi nadal chodzi z 16 ząbkami( od kiedy skonczył rok) a teraz chyba nam idą 5 na dole. po szczepieniu złąpal nam jakiegos wirusa, bekał i pierdział, że zwalało mnie z nóg, taki zapaszek.... bałąm się zeby to nie było cos poważniejszego ale juz się uspokoiło..... od jakiegos czasu nie podoba mu się samotne spanie w łózeczku i kolo 3-4 nad ranem, musze fifcia przynosic do nas lub do wózka i tak sobie spimy, dzis do 9!
moje dziecko odmawia mi mycia ząbków, co robic? to trwa juz ze 3 tyg, myje mu tylko pieluszką tetrową z pastą, bo szczotki nie wchce włożyc i koniec!jesli macie doswiadczenie w tej kwestii to pomożcie. żabki mu wyszły bardzo wczesnie, wiec muszę o nie naprawdę zwracac uwagę jesli chodzi o higienę ...
pozdrawiam, pa kochane

Cześć
Zasiadam juz na koniec dnia
Już się nachwaliłam Grzesia...ostatnie dwie noce robił sobie pobudki ok. 1 i łaził po 2 godziny dobrze się przy tym bawiąc (śmieszny jest dziad jeden :-D )...i wstał o 7!!! Wczoraj trochę odespałam, ale dzisiaj już nie, bo musiałam jeszcze trochę rzeczy zrobić Ciekawe jak będzie dzisiaj, szybko zasnął więc może będzie dobrze :tak:

A propos ciast zrobiłam wafle, coś a la blok czekoladowy i Rafaello na krakersach – przepis super wyszło to rafaello, Grześ dużo pomagał, aż prawie wywalił mi blachę z ciastem :-D
Teraz tylko się wykąpać i padam
Jutro już nic nie robię, będę musiała tylko wymyślić sobie jakąś kreację

konwalianka mam nadzieję, że Święta spędzicie w miłej i radosnej atmosferze i że P jakoś Cię udobrucha, Ty też odpocznij bo ostatnio miałaś niezły kołchoz :tak:
Pia i jak tam poszło ubieranie choinki?
Anulka mam małą namiastkę tego co Ty przechodzisz więc szacun dziewczyno, ja bym się chyba załamała :tak:
mala monis witaj, miło Cie poznać :-)
ładnie Filip Ci śpi
mój też większość nocy u nas w łóżku :tak:
Grześ też początkowo odmawiał mycia zębów, ale trochę na siłę mu myłam, teraz w miarę ładnie myje, często mu śpiewam piosenkę "szczotka, pasta..." i gadam po co trzeba myć zęby, on słucha i jakoś się udaje, może spróbuj też techniki mycia zębów sobie nawzajem, albo może kup elektryczną szczoteczkę może to go zaciekawi (też się nad tym kiedyś zastanawiałam)

Jutro pewnie już nie będę wchodzić więc
Życzę Wam Świąt dających radość i odpoczynek, spędzonych w miłej rodzinnej atmosferze
Buziaki :-)

Ja tak na szybko dzisiaj Wigilia udana, Grześ dobrze się bawił :-)
Byliśmy dzisiaj u rodziny mojego Ł więc niedaleko, jutro jedziemy w moje strony (czyli już ciut dalej) i wracamy 27. wieczorem Lecę spać, bo jedziemy z rana, a ja będę kierować Mam nadzieję, że będzie ładna droga, bo dzisiaj to była straszna szklanka :tak:
Pozdrawiam Buziaki i nie piszcie za dużo żebym mogła Was nadrobić ;-)

Witajcie po świętach :)
u nas już od 8:00 jesteśmy na nogach. Choinka dalej się świeci... żyjemy dalej świętami ale z jednego powodu nam smutno... babcia ostatnio poszła w odwiedziny do swojej wnuczki która miała 40 st C gorączki i chora na maxa, no i na drugi dzień rozłożyło babcie (było to w zeszłym tyg w pon) no i od wczoraj zaczęło męża łapać, miał stan podgorączkowy wczoraj, zakatarzony jak nie wiem.... i co najgorsze?! Blaneczka dzisiaj od rana chodzi z lejącym się katarkiem z noska i kicha!!! dopiero co wyzdrowiała z tej chrypki :( no i jak mąż mówi babci, że zaraziła wszystkich (delikatnie w żart to obraca) to ona mówi, że nie prawda bo ją coś wcześniej łapało i takie tam wymyśla :( totalnie nie odpowiedzialne... no i moje maleństwo teraz będzie się męczyć :( ale mam nadzieję, że nie będzie może aż tak źle.

Poza tym święta minęły fajnie, spokojnie :)
Dzisiaj od rana u nas słońce ale teraz zaczęło wiać bardzo mocno i na deszcz się zanosi, ooo nawet już pada widzę...

No nic, życzę Wam miłego czwartku. Śnieżnego bo u nas śniegu brak.

Dzisiaj Blanka kończy 17 miesięcy :-D [klik]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry