monia_26
Mama Kingusi :*
Jestem już po wizycie u mojej ginekolog. Zrobiła mi cytologię i ma przed świętami do mnie zadzwonić, jeśli by coś miało być nie tak. A jeśli będzie ok to w ogóle nie będzie dzwonić. Także do świąt oczekuję...Z usg też wszystko ok, tylko to moje nadcisnienie nie chce się unormować, mimo że prawie 2 mce biorę tabletki na nie. I moja gin zmieniła mi na inne, od jutra zaczynam. No i kazała się zastanowić odnośnie drugiego bobasa, bo z moim nadciśnieniem najlepiej by było w ciągu najbliższych 3 lat zajść w ciążę. Później mogą być większe komplikacje itp. W sumie to i tak myślimy o drugim dziecku, ale staranka będą dopiero, jak Kinia skończy 3 latka.
A moja mała gwiazda to tak się przylepiła do mnie jak wróciłam, widać że bardzo tęskniła za mamusią :-)
daga, moim zdaniem odpuść na jakiś czas z tym nocnikiem. Jowisia może jeszcze za bardzo emocjonalnie sobie nie radzi, może się stresuje tym siusianiem za bardzo? Daj jej czas i np. po nowym roku spróbujcie ;-)
maqnio, wysłałam ci maila na fb Odnośnie fotelika to ten pierwszy jest jak dla mnie fajniejszy. Bardziej mi się podoba, z tym, że mi się wydaje, że oba są dla nieco starszych dzieci. Ale fajne są oba
wydrusiu, ślicznie Lilcia się bawiła
Iwonuś, u nas póki co nie pada śnieg, ale jest minus 8 i ogólnie sporo sniegu
konwalianko, gratulacje wygranej!
A moja mała gwiazda to tak się przylepiła do mnie jak wróciłam, widać że bardzo tęskniła za mamusią :-)
daga, moim zdaniem odpuść na jakiś czas z tym nocnikiem. Jowisia może jeszcze za bardzo emocjonalnie sobie nie radzi, może się stresuje tym siusianiem za bardzo? Daj jej czas i np. po nowym roku spróbujcie ;-)
maqnio, wysłałam ci maila na fb Odnośnie fotelika to ten pierwszy jest jak dla mnie fajniejszy. Bardziej mi się podoba, z tym, że mi się wydaje, że oba są dla nieco starszych dzieci. Ale fajne są oba
wydrusiu, ślicznie Lilcia się bawiła
Iwonuś, u nas póki co nie pada śnieg, ale jest minus 8 i ogólnie sporo sniegu
konwalianko, gratulacje wygranej!
Ostatnia edycja: