reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

mnie od poczatku ciazy jedna cos przepowiada: zobaczysz jak bedziesz rzygać- ja nic:) zobaczysz jak będzies zpragnęłą kawy bo na rzęsach inaczej w pracy będziesz chodzic- ja nic-pełna energii:) zgagę masz- mówię nie- to niebawem dostaniesz- jakoś na razie spokój; uzywaj kremu na hemoroidy profilaktycznie bo na pewno dostaniesz hmmmm i co może jednak zacznę go używać, co Wy na to hahah

reklama
Pippi coś w tym musi być,bo po co się starać o dziecko miesiąc dwa czy rok a czasem nawet dłużej żeby później tak narzekać,teraz mi pisała,że ja mam super,bo na święta jadę do rodziców a onamusi wszystko przygotować i dwoje dzieci więc nowe ubranka buciki... kuźwa no napisałam jej ,że idę spać hahaha bo czytała tego nie będę a nie chcę byc niemiła :-D
No to jak się mnie pytają ile już przytyłaś jak im móię,że niecałe 3 kg to mówi.ą ooo to pod koniec ze 20 Ci dojdzie :baffled:
sestinka noo zakup go na zaś już hahaha bo kto to wie :-D

Zjadłam śniadanko i mi oczko uciekło… ;)))

Maqnio, Konwalianka, Marzenka, ja już się zakochałam w swoim synku, napatrzeć się na niego nie mogę, pięknota moja mała:)

Corin, u mnie gdyby była córeczka to byłaby albo Michalinka, albo właśnie Alicja:) Z tych trzech mnie się najbardziej podoba Alicja:)

Veronique, mnie się od 2-3 dni jakoś gorzej oddycha, ale nie jest źle;) Wytrzymamy, główka do góry:)

Sis, Sestinka, z tymi koleżankami, to szkoda gadać… wszystkie są zajęte robieniem ,,kariery” i dziwią mi się, że JUŻ zaszłam w ciążę, ale tak szczerze, to mam wrażenie, że przemawia przez nie zazdrość, bo większość z nich ma wieczne problemy ze swoimi facetami, żaden się nie chce żenić, nie mówiąc już o dziecku, a te ich kariery to są na szczeblu pomocy biurowej, albo sekretarki.

Pippi, ja mam w zalecanych badaniach zapisane, żeby między 28 a 32 tygodniem, zrobić test na obecność antygenu HBS, byłam szczepiona, więc mam nadzieję, że wszystko ok. Twoje szczepienie w przeszłości nie działa na dzidziusia.

No i masz - moja córa dopiero co nazwana Natalią została juz przechrzczona na Nutelkę;)hiih
psota ja powinnam przypominajaca dawke szczepionki brac w styczniu alko mowila mi lekarka ze jesli to nie jedna z pierwszych to antygen nawet po roku jest wysoki ale i tak sobie sprawdze

Corin o dziękuję kochana :-D jak miło czytać ,że mam jakieś wsparcie w Tobie i że tak dobrze mi zyczysz hahaha :-D
sis kariery ciągła ganianina a później wiesz gadają głupoty może to i racja jak chyba Pippi napisała,że zazdrość ;)
Wy piszecie o tym Hbs a ja miałam to w grudniu już tzn wyniki już musiałam dać w grudniu

Sestinko, to nie masz co się martwić:) Ale pewnie, że zawsze warto sprawdzić, ja też, mimo że miałam wszystkie 3 dawki, to sprawdzę sobie:)

hej laseczki, z winy Dodi kttora zarzucila gre ,,pekajace banki,, nie bylo mnie na forum, juz 2 dni w to gram i rzeczywiscie nie da sie oderwac xD ahahahha

apropo tycia, to skoro ja w 4 miesiace przytylam 11 kg to wniosek z tego ze przez te 3,5 miesiaca ktore mi zostalo nie przytyje az tak duzo, co nie? :-D tzn na to licze bo nie chcialabym skonczyc na 20 kg :szok:

reklama
Do góry