reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odpowiedz w temacie

witam sie z rana.

wstalam choc niechetnie ale dzis juz nie mam sily na spacerek. misiek mnie dzis zabiera na miasto i na obiad/kolacje wiec nie musze gotowac i moge sie poopiep...ac :-D

jedyneczka mam jakis stary jednoczesciowy kostium jeszcze z czasow podstawowki :-D:-D:-D jako ze nigdy nie lubilam chodzic na basen to nie kupowalam nowego. a teraz tez nie bo nie wiedzialam czy mi sie spodoba. i chyba zostane narazie przy tym. jednoczesciowy najwygodniejszy tak mi sie wydaj-ale jakbym miala wybierac to kupilabym ze skrzyzowanymi z tylu ramiaczkami bo wtedy nie trzeba poprawiac :tak::tak::tak: zapisz sie jak mozesz-naprawde fajnie sie czlowiek czuje, a to jedna z niewielu aktywnosci fizycznych polecanych w ciazy :tak:

ja dzis jade odebrac jeszcze ksiazke z cwiczeniami jogi dla ciezarnych i filmik n dvd z cwiczeniami i zobaczymy co z tego bedzie :zawstydzona/y:

tweenie podzielilabys sie tym soczkiem...;-):-) ja uwielbiam a nie mam sokowirowki. musze pozyczyc od "tesciow" :tak:

supcio nie martw sie -oni czasem dorastaja wiec jest jakas nadzieja ;-):-D pewnie jeszcze przyjdzie Ci na to poczekac ale w koncu cud nastapi :tak::tak: tez zawsze wymiekam bo nie lubie sie gniewac-szybko mi przechodzi

ashika jaka godna pozazdroszczenia postawa w dochodzeniu naszych praw...:-D:-D:-D ale faktycznie-taki zapal nas trzyma poki nerwy trzymaja a potem odpuszczamy bo ich szkoda (nerwow znaczy):tak:

malewa gratuluje sily przebicia i powodzenia zycze-odzywaj sie czasem jak tylko Ci sie uda :-)

udanych imprez dziewczyny ;-):-D:-D:-D

Do góry